Dodaj do ulubionych

BÓL BRZUCHA(((((

20.04.06, 10:03
Witam smile)
Czy tez tak macie ? strasznie dziwny ból brzucha w nocy,taki dziwny nie jak
normalnie boli tylko tak jakos inaczej nie wiem jak to wytłumaczycsad(boli
tylko w nocy.W poniedziałek ide do połoznej i nie wiem czy informowac ja o
tym wczesniej czy moze to normalne?prosez o odpowiedz !!
Pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • daga210 Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 10:14
      ja mam taki ból brzucha, rozdzierający, jakby mnie ktoś na żywca kroił, w dole
      brzucha po lewej stronie. Powtarza sie co noc, wtedy nie można ruszyć nogą i
      nie ważne na krórej stronie śpie, on występuje w tym samym miejscu. Ból jest
      tak mocny, że wyje przy tym. Wiesz teraz to już różne rzeczy mogą sie dziać,
      mnie zostało 18 dni do terminusmile)
      pozdr.
      Daga
    • izuniap78 Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 10:32
      Ja mam od jakiś tzrech dni też bóle brzucha tylko w nocy i takie jak przy
      okresie.
      • ania_czarna Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 11:18
        Mnie w nocy tez mocniej boli niż w dzieńsad Do tego mam straszny ból jak siusiam,
        kłuje tak w środku juz..Chyba się zbliżamy, cosmile?
        • maarta23 Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 11:44
          zblizamy mi zostało 3 tygodnie i nie wiem juz co mam robic !!!Czy tez macie
          taki fatalny nastrój bo mi to sie chce cały czas płakac !!!
        • abea Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 11:46
          ja mam wieczorem taką godzinkę , kiedy czasami mam wrażenie że zwariuję - ból
          jakby dziecko kopałao albo szarpało mój pęcherz albo okolice sama nie wiem.
          Bardzo nisko. Dziś od rana czuję deliaktnie ból jajnika, a w nocy bóle
          miesiączkowe, takie paraliżujące dół i prawie nogi. Lekarz na to wszystko mówi
          jedno: to już teraz normalne ...
    • a_gi Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 12:13
      Hej
      To chyba normalne- hormony działają- ja tez mam dziwny nastrój- też mi się chce
      ciągle ryczeć ostatniosad(.
      Bóli nie mam, ale brzuch mi sotro twardnieje szcvzególnie wieczorem i w nocy.
      No i pokarm mi się tez pokazuje- piersi się powiększyły, ciekawe kiedy dzidzia
      zechce wyjść na świat. Wolałabym doczekac do maja- do terminu jeszcze 3
      tygodnie, ale jak chce niech wychodzi zaraz po długim weekendziesmile).

Pozdrawiam i zycze lepszych nastrojów.

Aga
    • izuniap78 Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 12:28
      Ja całą ciążę miałam dobry nastrój, niedawno trochę mi się pogorszył, ale teraz
      znów chodzę szczęśliwa (może dlatego, że jutro ostatni dzień w pracy i idę na
      zwolnienie).
      • menka12 Re: BÓL BRZUCHA((((( 20.04.06, 13:25
        Z tego co czytam, wnioskuję, że te bóle to normalka. W nocy mam wrażenie, że
        zaraz pojadę rodzić, a rano, gdy wstanę, jak ręką odjął. Nastrój mam niezwykle
        pogodny, czasem wyłapię doła, ale ogólnie oki. Brzuch też twardnieje, w nocy
        bardziej, czyli... może trzy tygodnie przed tak musi być (termin 11.05.)No i to
        spojenie nieszczęsne boli. Pozdrówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka