olciamaz 18.05.06, 10:37 Majowki, kiedy odpadaja samoistnie te supelki od szwow krocza? I kiedy ustaje krwawienie? Dajcie znac pliz, bo mi sie wszystko pomieszalo. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkatie Re: szwy poporodowe 18.05.06, 13:01 polog trwa teoretycznie 6 tyg. do tego czasu wszystko powinno sie oczyscic i uspokoic. u mnie idealnie trwalo to wlasnie 6 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: szwy poporodowe 18.05.06, 14:32 szwy odpadały już po niecałym tygodniu a krwawienie ustało po 9 dniach a teraz tylka skrzepy takie bezbarwne wylatują Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: szwy poporodowe 18.05.06, 18:28 U mnie mineło 2 tygodnie i jeszcze mam czesć szwów- największe supełki, mój gin powiedział, że mogą być do miesiąca. I trochę jeszcze krwawię. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: szwy poporodowe 18.05.06, 18:35 mi wreszcie odpadły na zewnątrz, ale w pochwie jeszcze mam (podczas porodu pękła mi żyłka) a krwawienia już nie mam. Jestem trzy tygodnie po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
zukov Re: szwy poporodowe 19.05.06, 11:07 Mnie po 2,5 tyg po porodzie odpadł supełek. Krwawenie od poczatku miałam dosc małe, jak na to co pisza inne dziewczyny. Jestem równo dziś miesiac po porodzie i jestem od 1,5 tyg "na wkładkach" bo jeszcze czasem mi sie coś zdarzy ale to takie pare kropel. Odpowiedz Link Zgłoś