b.brzozowska1 23.05.06, 11:15 właśnie - pytanie tytułowe ja mam termin na dzisiaj - i póki co - nic się nie dzieje... a może któraś z Was/nas miała taki termin i juz urodziła? taka ciekawość mnie ogarnęła znienacka ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorthea80 Re: kto ma termin na dziś - to jest 23 maja ?:) 23.05.06, 12:57 Ja wprawdzie miałam termin na 19 maja, ale wszystko wskazuje na to że dziś urodzę - najdalej jutro. Skurcze mam piekielnie silne co 3 min, na 14 jadę do szpitala, bo żadna nospa ani ciepła kąpiel mi nie pomaga! Trzymajcie kciuki Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: kto ma termin na dziś - to jest 23 maja ?:) 23.05.06, 13:26 Ja miałam na dziś termin, ale Michałek urodził się 9 maja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: kto ma termin na dziś - to jest 23 maja ?:) 23.05.06, 15:35 Ja miałam na dzisiaj termin ale tydzień temu miałam planowane cc i juz jestem z moja Igusią w domu. Jest bardzo grzeczna, dużo spi a jak nie śpi to też nie płacze. Mam nadzieję że jej się nie odmieni. Pozdrawiam, życzę wytrwałości. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: kto ma termin na dziś - to jest 23 maja ?:) 23.05.06, 19:42 Ja mam termin na jutro, ale doktor dziś popatrzył i kazał przyjechać na KTG w piątek... ciekawe czy dotrwam, fajnie byłoby w Dzień Matki urodzić pozdr Monika Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: kto ma termin na dziś - to jest 23 maja ?:) 23.05.06, 20:55 ja też mam termina na dzisiaj i cisza. idę jutro do gina, kazał mi przyjsć dzień po terminie po skierowanie do szpitala. wszystko chyba przez to, że borys ważył w zeszłym tygodniu 4690g i miał wymiary jak w 41 tc i 5 d, aż mu się w skali na usg nie mieścił. ale nie do końca wierzę, że tak się stanie, bo miesiąc temu bączył o 15 maja, a tu 23 i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: kto ma termin na dziś - to jest 23 maja ?:) 23.05.06, 23:44 Demarta toż ty prawdziwego koloska nosisz!!!Czyzbyś zajadała bezkarnie kurczaki z supermarketu że takie ci chłopisko urosło?))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta he he... 24.05.06, 07:27 no niestety to nie przez kurczaki, to taka złośliwa odwrotność losu, bo ja raczej z tych wyrodnych matek jestem, wiesz, kaffka, winko, piffko itd, a to przecież grozi niską masą urodzeniową.... a wyjąteki potwierdzają regułę)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: he he... 24.05.06, 23:40 o kurcze ,mówisz że na piwku i kawce....to mnie teraz załamałaś,może we mnie też taki kolos siedzi...a lekarz nie chciał mnie moze dołować..hmm A ja dziś redsika o nowym smaku-sun-kosztowałam i zagryzałam krówkami...kurde ale sie młody utuczy przez te ostatnie dni Odpowiedz Link Zgłoś
demarta redds sun...mniam 25.05.06, 06:09 powiem ci, że odkryłam go w ciąży i mnie zauroczył, taki prosto z lodóweczki w ciepłe dni jest rewelacja!!! stałąm się jego fanką) Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: redds sun...mniam 25.05.06, 23:31 To chyba piwko stworzone dla ciężarnych....powinni zrobić taką reklamę)) Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: kto ma termin na dziś - to jest 23 maja ?:) 26.05.06, 09:04 Hej, ja miałam termin na 23 maja i urodziłam własnie 23 maja o 9:20 Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob gratulacje:) 26.05.06, 09:17 Ty szczęściaro, gratuluję! Ale ucelowałaś Ja już drugi dzień po terminie i cisza jak makiem zasiał... Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: gratulacje:) 26.05.06, 10:01 Jak przystało na córkę statystyka popiera 5% trafienia w termin)) Nie martw się, tez już niedługo urodzisz. Ciesz się brzuszkiem, który już niedługo nie będzie taki slodki. Wiem że te oczekiwanie jest nieznośne. Ja mojego faceta wyciągnęłam na spacer, żeby się zaczęło na dobre, bo skórcze co 15-20 min to sama wiesz co można z nimi zrobić. Powodzenia Aga Odpowiedz Link Zgłoś