Dodaj do ulubionych

pchacz - jeździk Fisher Price

25.05.06, 10:43
Kupiłam na allegro pchacz Fisher Price za 140 zł. ( łącznie z kurierem 160,00
zł.). Jestem bardzo zadowolona, przyszedł po 2 dniach, płatne przy odbiorze,
no i o 100,00 zł. taniej niż w sklepach. Podaję link, jeśli ktoś
zainteresowany.

www.allegro.pl/show_item.php?item=105304145
My mamy prezent
Obserwuj wątek
    • wandalina Re: pchacz - jeździk Fisher Price 25.05.06, 13:20
      Myslalam o takim na Dzien DZiecka, ale czy Twoja pociecha jest zadowolona i
      zainteresowana jezdzikiem?
    • maretina Re: pchacz - jeździk Fisher Price 25.05.06, 18:54
      czy osiem miesiecy to dobry okres na zakup czy jeszcze czekac?
    • iva30 Re: pchacz - jeździk Fisher Price 26.05.06, 15:29
      Zabawka jest dla dzieci od 9 miesięcy. Pokazaliśmy Ani tylko na chwilę, bo
      dostanie na Dzień dziecka i wpadła w zachwyt, jak przy każdej nowej rzeczy.
      Siedzi na nim, łapie za kierownicę, bawi sie kulkami. Ania 1 czerwca kończy 9
      miesięcy, myślę, że tę zabawkę będzie jeszcze odkrywać, bo na razie jeszcze nie
      chodzi, więc jej nie pcha. Ale kuleczki, muzyka robią na niej wrażenie. Ja
      jestem zadowolona.
      • agnieszkaela Re: pchacz - jeździk Fisher Price 26.05.06, 16:09
        To kiedy dziecko sie zainteresuje zabawka zalezy od dziecka, od tego co potrafi.
        Filip dostal taki jezdzik juz na narodziny od znajomych. Wyciagnelismy jak
        zaczal wstawac i spodobalo mu sie. Przebojem sa dolaczone do jedzika kulki, ale
        muzyka, swiatelka tez mu sie podobaja. Pierwsze proby chodzenia z jedzikiem nie
        za bardzo wychodzily, bo jezdzik slizgal sie po podlodze, ale teraz juz Filip
        go "opanowal". Najfajniej sie z nim jezdzi po trawniku, bo jest duzo miejsca i
        jezdzik "nie ucieka".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka