oli_2004 25.05.06, 12:18 Julcia ma straszne potówki na szyjce i na buzi (( Połozna kazała smarować rumiankiem ale ja nie widze efektu (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xixx Re: Potówki - pomóżcie :(((( 25.05.06, 13:03 J anic z nimi nie robie, staram sie tylko lzej ubeirac, na buzce poznikaly, zostaly jeszcze na raczkach, a rumienaek podobno moze uczulac. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Potówki - pomóżcie :(((( 25.05.06, 13:13 Ubieraj lżej Juleczkę. Zawsze nakładaj jej tylko jedną warstwę więcej niż sama masz. Moja córka ani razu jeszcze potówek nie miała, a ma 4 miesiące. Ubierz się w płaszcz gruby zimowy w ciepły dzień - na pewno nie będzie Ci przyjemnie. Twoja Julka to odczuwa podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaala Re: Potówki - pomóżcie :(((( 25.05.06, 13:46 Pielegniarka srodowiskowa mowila aby potowki smarowac bardzo cienka warstwa sudokremu. Moj syn mial i zastosowalam sie do jej polecen i po potowkach ani sladu a musze napisac ze najwicej mial na pleckach na wysokosci pieluchy a teraz ma sliczna rozowa skore. Tak wiec polecam sudokrem Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Potówki - pomóżcie :(((( 26.05.06, 11:39 Ja rówiez przegrzewałam swoją Córcię. Dostała potówek na główce i twarzy. Pani Dr przepisała mi na te krostki maść Elocom. Stosuje sie ją na noc. Wieczorem posmarowałam, rano nie było śladu po krostkach. Teraz już bardzo uważam, na to w co Milę ubieram: Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
jaga241 Re: Potówki - pomóżcie :(((( 27.05.06, 13:04 powiedzcie prosze jak to wygląda, moja Olka ma takie maleńkie białe kropeczki na nosku i nie wiem czy to to Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: Potówki - pomóżcie :(((( 27.05.06, 17:54 to nie to zejdą po kilku tygodniach to takie prysczyki - nie wolno ich dusić mj Bartek miał noisu cały baily teraz zostało tylko kilka ( ma 6 tygodni) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga241 Re: Potówki - pomóżcie :(((( 27.05.06, 20:49 to dobrze - wolę się upewnić. Bardzo dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Uwaga na Elocom 28.05.06, 13:14 dziewczyny, ostrożnie z tą maścią. Dziwne że lekarka na zwykłe potówki dała maść ze sterydami, i to jeszcze do smarowania buzi Raz nie zaszkodzi ale zbyt czeste smarowanie moze przyczynić sie do powstania rozstępów na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś