Dodaj do ulubionych

ogladacie magde m. ???

07.06.06, 13:24
ja uwielbiam ten film smile

a wczoraj spadlam z kanapy jak zobaczylam ze z lazienki slodko pierdzacego do
Mariolki Jaciusia wyszla rozneglizowana panna smile))

• tadziewczyna Re: ogladacie magde m. ??? 07.06.06, 13:34
      no jak moglabym nie ogladac? hihihi.... tez uwielbiam ten serial, pomimo tego
      ze Brodzik dziala mi w nim na nerwy.... ale za to mozemy sobie z mezem pouzywac
      troche na niej....
      dobrze, ze zaczelo sie cos dziac w drugiej serii magdy m., bo ta pierwsza
      zaczynala mi juz sie nudzic powoli...
      a tutaj i byla zona piotra, i historia wojtka, no i teraz mariolki

ogladam, ogladam... w zasadzie to moj jedyny serial, ktorego nie opuszczam...
      innych nie mam czasu ogladac, a ten ma dobra dla mnie godzine nadawania -
      dzieci juz wtedy spia a ja zasiadam z mezem przed tv...
      • sasza71 a gotowe na wszystko. ??? 07.06.06, 15:21
        a ja nie miałam innych programów poza TVP1,2 i polsatem kiedy leciała pierwsza
        seria..sadno i nie jestem za bardzo zorientowana...za to uwielbiam "Gotowe na
        wszystko"! ktos ze mna?
        • minieczka Re: a gotowe na wszystko. ??? 07.06.06, 15:26
          Ja tez zaliczam sie do klubu fanow Magdy M.Nie przepuscilam jeszcze zadnego
          odcinkasmile.nawet meza wciagnelam. tak ze spieramy sie kto ma sie Mala zajmowac,
          jak jeszcze nie spi, a serial juz sie zaczynasmile.Wczoraj, to tez mnie zatkaly te
          teksty Jacusia.No i nie moge doczekac sie jak zareaguje Magda na prawde o
          nieistniejacym dziecku.Ach szkoda,ze nie mam orange, to bym juz sobie na
          komorced obejrzala, a tu trzeba czekac caly tydzien.pozdrawiam
          • justin301 magda 07.06.06, 15:57
            Ja też oglądam chociaż Brodzik mnie wnerwia z tymi minami swoimi.
            Małaszyńskiego wolałam w roli Granda smile.
            A generalnie to mnie to wnerwia z zawodowego punktu widzenia.
            Ale i tak to ogladam....
    • w1paula Re: ogladacie magde m. ??? 07.06.06, 17:24
      My tez z mężem oglądamy Magdę ale wczoraj to śmiechem wybuchliśmy jak zaczęła
      rysowac serduszka na szybie. Było jeszcze kilka takich śmiesznych akcji. Chyba
      trochę przesadzili bo jej zachowania to jak 15-latki. A uzasadnienie
      narzeczonego Mariolki było fajne. Czekam na następny odcinek żeby zobaczyć jak
      się sytuacja rozwinie z tym niedoszłym dzieckiem.
      A i Gotowe na wszystko tez oglądam. Ten erial jest extra.
      • aisza24 Re: gotowe na wszytstko i lost 07.06.06, 18:21
        cale szczescie brat sciagnal druga serie "lost:zagubieni" i mam co ogladac, a
        magdy m. nie ogladam, wydaje mi sie nudny ten serial. "gotowe na wszysto" jak
        dla mnie super
        • justin301 aisza 07.06.06, 18:25
          Błagam ja chcę tych zagubionych bo mnie to strasznie wciagnęło!!!!!
          • sasza71 Re: aisza 08.06.06, 11:00
            Aisza, a jak mozna sciagnac ta serie????powiedz prosze- az mnie w brzuchu kreci!
    • annq27 Re: ogladacie magde m. ??? 07.06.06, 18:59
      magde m. ogladam i uwielbiam smile sama chcialam zalozyc taki watek juz smile Mąż smieje sie ze mnie ale oglada i przezywa razem ze mna smile
    • pati775 Re: ogladacie magde m. ??? 08.06.06, 10:15
      w ogole wymiekam z magdy ktora zamiast zbesztac Piotra na czym swiat stoi za to
      dziecko z Dorota popatrzyla mu gleboko oczy z wyrzutem (moze myslala ze mu
      telepatycznie w ten sposob przekaze jaka czuje sie zdradzona) i uciekla na dwa
      kolejen odcinki

i siedzi w tym swoim domku, nie odbiera telefonow, ryczy i rysuje serca na
      szybie

no i powiedzcie czy tak zachowuje sie normalna kobieta ?
      normalna kobieta idzie do faceta wali go po pysku, tlucze talerzami o podloge
      tudziez wazonami o sciane, wylewa morze lez, krzyczy na koniec zada
      wyjasnien ...

a jak myslicie Mariolka bedzie w koncu z Wojtkiem ? chyba im bardziej kibicuje
      niz magdzie i Piotrowi

• malina.majka Re: ogladacie magde m. ??? 08.06.06, 11:18
        No pewnie,ze ogladamy ! smile Ostatnio o maly wlos nie spadlam z sofy jak
        zobaczylam tego %T*&$%#@^ ,ktory zdradzil Mariolke! Brak slow,mam nadzieje,ze
        zejda sie z Wojtkiem,a co do Magdy-tez uwazam,ze normalna kobieta nie reaguje w
        taki sposob,ale to tylko scenariusz filmowy i robia wszystko,zeby podsycac
        ludzka ciekawosc,co bedzie w nast odcinku... Pozdrawiamy
        • lolita27 Re: ogladacie magde m. ??? 08.06.06, 11:24
          Ja tez ogladam smile) chwila spokoju, zawsze staram sie Zuzke juz usapc do tej
          pory. Tak samo kombinuje z nia jak w czwartki leci Gotowe na wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka