superiwona KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 07:06 ZA SZYBKO!!! z ogromna radoscia informuje, iz 05.06 o godz. 16 40 przywitala swiat moja dlugo oczekiwana, 8 dni przenoszona coreczka KAMILKA. waga 3860 dlugosci 56 cm. 10 punktow. porod trwal 2 godz. 30 min, po zastosowaniu oxy, wiec rewelacja. wczoraj wrocilysmy ze szpitala, a dzis meldujemy sie na forum. zaczelo sie bardzo niewinnie wzorowym zapisem ktg w pniedzialek o godz. 11 o 12 spotkalam sie z polozna, z ktora zdecydowalysmy o probie wywylania porodu.na sali porodowej bylam o godz. 13.30 o 14 dostalam oxy o 15 odeszly mi wody, po 40 min byl ze mna juz moj maz i lezalam sobie w wanie z goraca woda do godz. 16 20 i 20 minut pozniej KAMILKA ukazala nam sie z burza czarnych wlosow. po 2 godzinach wykapalam sie i o wlasnych silach przeszlam na oddzial. iscie ekspresowe tepo. pozdrowienia dla wsztstkich mam majowych. IWONA Odpowiedz Link Zgłoś
inpi Re: KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 11:19 Kochana Nareszcie sie doczekałaś. Super, ale to super. Odpowiedz Link Zgłoś
inpi Re: KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 11:20 Kochana Nareszcie sie doczekałaś. Super, ale to super. Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Kamilki Wspaniały szybki poród (tak jak mój) Trzymajcie się cieplutko Pa Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 12:28 oooo gratlulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
topola4 Re: KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 07:49 Serdeczne gratulacje! Cieszymy się razem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 11:25 Gratulacje!!! No to pomalu chyba wszystkie majowki rozpakowane.... Oj oby!!! Mam nadzieje, ze zadna teraz nie czeka w szpitalu, az cos sie zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 15:29 Nie musiałaś ostatecznie tak długo czekać Też mi się wydaje, że wszystkie już rozpakowane majówki...? Pozdrowionka Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: KAMILKA SUPERIWONY- WITAMY!!! 09.06.06, 19:07 Gratuluje i wszystkiego dobrego zycze dla calej rodzinki No w koncu sie doczekalas dzieciatka Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś