Dodaj do ulubionych

Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą!

16.06.06, 08:00
Będziemy szukać parasolki dla małej, czymś wozić ją muszę od jesieni -
lżejszym od 11 kg wózka i ma się to ładnie skłądać, żeby wliźć do bagażnika i
mało miejsca zajmować. I żeby na pokład samolotu tyż się dało wziąć. Jakieś
sugestie?
Obserwuj wątek
    • ula233 Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 08:32
      aukcja.onet.pl/show_item.php?item=109432267
      ja kupiłam właśnie taki na allegro. waży tylko 5 kg a to dla mnie duza ulga, co
      prawda przyjdzie dopiero w poniedziałek ale mam nadzieje że bedzie ok.
      I co najwazniejsze cena jest OK
    • maretina Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 10:54
      kupilam w smyku, jakas za ok 40 zl. zwykla. dobra.
    • maretina Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 10:55
      sorry, ja o parasolce do wozka napisalamsmile
    • sdec Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 11:39
      Karol987:
      "Polecam Chicco Caddy.Super lekka z lekko odchylanym oparciem właśnie przez
      suwaki.Bez zbędnych dodatków i niewielkie pieniądze.Prowadzi sie świetnie."
    • sdec Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 11:40
      Moje faworyty:
      - Maclaren Techno XT;
      - Jane Energy;
      - PP Lite;
      • on-na Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 13:15
        No, mnie się też Maclaren podobał, ale w skepie już nie było... Szukamy dalej.
        • guruburu Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 14:19
          maclaren ale quect - techno jest drozszy i ciezszy a tak duzemu dziecku nie
          potrzeba siedzenia rozkladanego na plasko. nie slyszalam, zeby ktos na quest
          narzekal. widzialam w sklepie i wyglada ok.
          • desty2001 Graco Mosaic 16.06.06, 16:28
            allegro.pl/item109880661_wozek_graco_mosaic_wysylka_gratis_4bonusy_wys_0.html

My mamy właśnie ten kolorek.Jest super.
            Kasia z Amelcią
            • sasza71 jane energy 16.06.06, 16:38
              calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_287&products_id=5456
    • bo_ania Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 16.06.06, 22:29
      my mamy taką:
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_238&products_id=4871
      i jest REWELACYJNA!!!
      fakt, może nie najlżejsza, ale bardzo wygodna dla dziecka, świetnie się prowadzi
      na dziurawych chodnikach, dobrze się podbija, nie klekocze, nie blokuje się,
      posiada grube, zimowe okrycie na nóżki i folię, zakochałam się w tym wózku od
      pierwszego spaceru. polecam.
      Ania
      • patoga G. MOSAIC - ktoś ma? 16.06.06, 22:43
        Ja mam ten wózek i wszystko byłoby ok gdyby nie to oparcie. I tu moje pytanie,
        czy u Was to oparcie podciąga się do pionu? Bo moje jest pod kątem ok 45 stopni
        przez co nie zapnę Ali na te szelki górne bo nie usiądzie, oparcie ciągnie ją do
        tyłu...
        • desty2001 Ja mam:) 18.06.06, 21:02
          Trzeba ciągnąc na maksa za tą parcianą linę, aż wyjdzie taki cienki, czarny
          sznurek.Na tym sznurku zaciśnij zabezpieczenie.P.S Nie miałaś problemu z kołami
          tylnymi??Ja mam Mosaic od 3 m-cy i już był w reklamacji, bo hamulec stukał i
          koła się "rozbiegły".Nasz był troszkę niedopracowany, ponoc jeden z pierwszych
          w Polsce.A jaki masz kolor???My mamy
          allegro.pl/item109880661_wozek_graco_mosaic_wysylka_gratis_4bonusy_wys_0.html
          Pozdrawiamy, Kasia z Amelusią 25.09.2005
          • patoga Re: Ja mam:) 18.06.06, 21:29
            desty2001 napisała:
            P.S Nie miałaś problemu z kołami
            >
            > tylnymi??Ja mam Mosaic od 3 m-cy i już był w reklamacji, bo hamulec stukał i
            > koła się "rozbiegły".

A tak, miałam problem z kołami i też byliśmy reklamować. Koła się rozjechały i
            hamulec jakoś dziwnie o nie haczył. Pan z naprawy powiedział że te wózki są
            niedopracowane ponieważ powinny być w tych kołach jeszcze takie nakładki
            metalowe - nie wiem jak to się fachowo nazywa. Kupiliśmy i śmigamy już bez
            problemu. Ja mam kolor Autumn Leaves
            • desty2001 Do Patogi 20.06.06, 17:08
              A gdzie takie nakładki można kupić???I za ile???
      • smeagoul Popieram bo_ania 17.06.06, 11:15
        też mamy chicco CT 0,4- jest super, wygodna dla mnie i dla małego, ma spore
        siedzisko i koła- waży 9 kg, ale jest bardzo poręczna. kupiliśmy za 499zł a na
        allegro sa po ok 540zł.
    • mamaholki Re: Jaką parasolkę polecacie? Nie upiornie drogą! 19.06.06, 21:28
      ja mam Tako, bardzo fajna i niedroga.
      moja córcia jest juz 3 osobą, która jej używa. Jest w rewelacyjnym stanie, nie
      psuje sie i fajnie prowadzi.
      Nie wychodze bez niej z domu, a czesto jeszcze jezdze z mała autem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka