patrycjabl79 26.06.06, 11:12 myslicie ze moge podawac malemu gripe water w mleku? inaczej poprostu az zanosi sie z placzu po przelknieciu, brrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniewkowiec Re: Gripe water z mlekiem??? 26.06.06, 14:31 Sądzę , że tak . Jak ja kupowałam to aptekatka powiedziała że mam dodać do mleka a skoro karmię piersią to do herbatki (bo niestety z czymś trzeba to dodać). Chciałam jeszcze dodać że Gripe water działa cuda przynajmniej w naszym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 do gniewkowiec 26.06.06, 18:17 napisz kochaniutka po jakim czasie zaobserwowalas efekty podawania gripe water , bo chyba po dniu nie ma sie czego spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: Gripe water z mlekiem??? 26.06.06, 19:32 Jak to-to Gripe trzeba podawac z czyms??Jestes pewna? Nigdzie nie jest napisane,ze trzeba mieszac z czyms Ja malemu daje bez niczego na lyzeczke.Wiem tylko,ze w polskim tlumaczeniu jest blad-nie 1 lyzeczka ale lyzka stolowa. Jedno jest pewne-napewno pomaga! Pozdrawiam i polecam rowniez plantex-to napewno z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: Gripe water z mlekiem??? 26.06.06, 20:32 na ulotce jest napisane podawac po lub podczas jedzenia i tak robilam lecz moj Alex poprostu wpada w torsje przelykajac ta wode dlatego jestem ciekawa czy mozna podawac ja mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: Gripe water z mlekiem??? 27.06.06, 13:14 Ja podaję ją z hermatką Hippa. Przygotowuję 100 ml i podaję ją kilka razy dziennie. U Alicji zauważyłam efekty właściwie już na drugi dzień, no może 2 dni. Tylko od tego czasu podaję ją codziennie. Gazy przestały jej dokuczać, a kupki robi "jak ta lala". Dodam tylko, że jak na razie nie mamy problemu z typowymi kolkami jelitowymi i mam nadzieję że nas ominą.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 do gniewkowiec 27.06.06, 21:05 napisz prosze z ktora herbatka hippa podajesz i czy poprostu wlewasz do niej gripe water? 5 ml? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: do gniewkowiec 29.06.06, 09:55 Ja mam herbatkę hippa z kopru włoskiego od 1 mies. Przygotowuję 100 ml i dodaję 5 ml Gripe Water. Wszyściuchno ładnie mieszam i podaję małej popijać co jakiś czas. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś