moni755 01.09.06, 13:01 czy otrzymujecie? Ja właśnie dziś otrzymałam z HIPP-a a wcześniej z Nutricii. Jak to wygląda u was? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 ciekawe ile tego będa przysyłac 01.09.06, 13:41 ciekawa jestem czy dużo firm będzie przysyłało takie próbki. Swoją droga to bardzo fajna sprawa, zawsze to mozna popróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: ciekawe ile tego będa przysyłac 01.09.06, 14:38 Ostatnio dla starszego synka przysyłali do do roku. Jak skończył roczek, to przysłali jeszcze ostatnią próbkę produktów dla jego wieku, życzenia, balonik, kolorowankę i naklejki . Nie wiem ile firm, zależy co wypełniałyście w szpitalu, bo z tego co wiem, to przysyłają na tej podstawie . Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: próbki produktów 01.09.06, 16:00 Dostałam paczuszkę z Bobovity, Gerbera i dziś przyszła z Nestle ... Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: próbki produktów 01.09.06, 16:13 a jak to robicie , że Wam przesyłają? Pozdrawiam - gościnnie lipcóweczka Odpowiedz Link Zgłoś
kropek47 Re: próbki produktów 01.09.06, 20:54 Ja dostałam z bobovity i bebiko. Dzisiaj odebralam Hipp Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: próbki produktów 01.09.06, 21:31 wypełniałam te wszystkie ankiety i teraz i cztery lata temu i nigdy nic nie dostałam, raz jakieoś smsa z bebiko czy bobovity? nie popisali się Odpowiedz Link Zgłoś
moli75 Re: próbki produktów 02.09.06, 19:02 Ja w szpitalu wypełniłam wszystkie ankiety i formularze i dotychczas dostałam próbki z Nutrici i Hipp. Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: dostałam:) 04.09.06, 22:51 marta ja też jestem na'czrnej liście'..mimo,że wypełniłam to nic kompletnie nic nie dostaję...ale się już o tego przyzwyczaiłam..zawsze nie dostaję nawet jak to coś dla wszystkich..w szpitalu też mnie pominięto..zamiast dwóch pudełek dostałam jedno......... Odpowiedz Link Zgłoś
matie31 Re: próbki produktów 05.09.06, 13:11 no tak..... a ja dostalam super oferte z reader's digest DD Wrr... Zostawilam te ankiety w szpitalu z nadzieja na probki kaszek itp a moj adres dostal sie do readersow. Pech to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiab74 Re: próbki produktów 05.09.06, 13:24 No to dokładnie tak jak ja - też readers digest i nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
matie31 Re: ja też, ja też:) 06.09.06, 20:45 A moze jeszcze wiecie gdzie trzeba zadzwonic, zeby wykreslic sie z ich bazy? Bo oni potrafia tak kilka lat przysylac te zawiadomienai o potencjanych wygranych..... Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka6 Re: ja też, ja też:) 07.09.06, 12:20 Ja dostalam pocztą próbki z hippa(soczek,dynię z ziemniakami,próbki mleka i kaszki)oraz z nestle(próbki kaszki i purre)-ale calkiem niedawano,gdy Piotrek skończył 4 miesiące. A dziś przy okazji szczepienia dostalismy pakiet"Mam 6 miesięcy", a w nim butelka wody niegazowanej, próbki nestle i cos co mnie szczególnie ucieszyło-książeczka obserwacji dziecka od 5 m-ca.Nie gustuję osobiście w albumach, do któych wpisuje się różne ważne zdarzenia z życia dziecka, ale w notesie gdzieś tam zapisuję w którym tyg np Pi zaczał sie usmiechać,reagować na dźwięk itp.W tej książeczce jest wlasnie miejsce na coś tkaiego z podzialem na rozwój psychoruchowy,żywienie, witaminy,sen, ząbkowanie itp. W każdym zestawie-tym pocztą i tym z poradni są też łyżeczki do karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: ja też, ja też:) 07.09.06, 16:03 Kurka blaszka, no! A mi nic nie przysyłają. Odpowiedz Link Zgłoś
karlis76 ja niestety nic nie dostałam :( 07.09.06, 19:55 j.w. niestety ani jednej próbki nie dostałam pozdrawiam Karolina i mała Maja ponizej img170.imageshack.us/my.php?image=s5000274ql9.jpgwww.majanowacka.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamanelki Re: próbki produktów 08.09.06, 22:08 Bedac w szpitalu wypełniłam ankiete. Wlasnie otrzymałam probki kaszki Hipp wraz z łyzeczka oraz probki Nutricii. Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
kropek47 Re: próbki produktów 11.09.06, 17:01 Ja dzisiaj dostalam z nestle. Dodatkowo zarejestrowalam sie na stronie www.superrodzice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiab74 Re: próbki produktów 19.09.06, 09:53 I ja wzoraj także Nestle To miła niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: próbki produktów 19.09.06, 10:26 Ja też zarejestrowałam sie na tej stronie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś