nekokoneko 10.10.06, 15:31 no właśnie- to bardzo osobiste pytanie, ale postanowiłam je zadać- z ciekawości i nie tylko... czy macie już siarę? bo mój mąż() wczoraj to zauważył i faktycznie miał rację.. u mnie się to już zaczęło... a jak jest z wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka :) 10.10.06, 16:53 no ja juz zauwazylam to jakies 3 tygodnie temu. najpierw byl to taki przezroczysty plyn jak sie scisnelo sutka a teraz sie z tego powoli robi takie cos mleczno-biale. to roznie jest u roznych kobiet. zalezy od indywidualnych uwarunkowan. niektore maja siare dopiero po porodzie. pozdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: siara? 10.10.06, 16:54 Mam nadzieję że jeszcze nie ( w każdym razie nie widziałam), ale wczoraj poczułam takie znajome, kłucie, napieranie i twardnienie piersi jakie zawsze towarzyszyły mi przy niekontrolowanym wypływie mleka. I szczerze mówiąc mam nadzieje że jeszcze nie mam tam produkcji bo przecież dopiero w czerwcu skończyłam karmić i chcę jeszcze trochę odsapnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: siara? 10.10.06, 17:04 no ja zauwazylam jakis czas temu, dokladnie to w 17 tyg... czyli mniej wiecej 6 tyg temu... ale u mnie wycieki pojawiaja sie raz na jakis czas nie codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha_sz Re: siara? 10.10.06, 22:40 ja od 4 tygodni mam małe wycieki przeźroczystego płynu, który potem zasycha. Nie wiem, czy to siara, ale może to jej pierwsze stadium Odpowiedz Link Zgłoś
hariett Re: siara? 11.10.06, 09:35 Ja od kilku dni zauwazyłam malutkie plamki na staniku, ale tylko z jednej piersi, nie ma tego duzo, ale powoli sie zaczyna sączyć. Teraz 20 tydz i 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: siara? 11.10.06, 12:07 Jak sie teraz zastanowiłam to raz miałam coś zaschniętego na sutku. Może to już??? w koncu w tej ciąży wszystko mam wczesniej (byle poród był w terminie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: siara? 11.10.06, 18:17 ja juz mam 2 tyg. temu zauważyłam, a cyce mam jak donice !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gloria30 Re: siara? 13.10.06, 20:09 A u mnie nic na razie nie kapie. Ale chyba nie będę jeszcze panikować. Co? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka1133 Re: siara? 18.10.06, 10:32 Ja siarę zauważyłam już w 4 mies. Również piersi olbrzymy, a teraz może nie wypływa ale są jej ślady na brodawkach, ale to nie ma chyba większego wpływu na późniejszą laktację, poprostu jedna ma a druga nie... Odpowiedz Link Zgłoś