mysz76 02.11.06, 20:27 Mam na mysli cus takiego www.allegro.pl/item136988321_nowy_fotelik_nosidelko_0_13_kg_50_ceny_francja_.html No bo przeciez musi byc. Tylko jaki? Na co zwrócic uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka maxi-cosi cabrio 02.11.06, 20:38 my zakupilismy maxi-cosi cabrio taki jak tu: www.allegro.pl/item136923578_fotelik_maxi_cosi_cabrio_gratis_do_wyboru_.html chodzilo o to zeby mial system zmniejszania glebokosci - niemowlaczkowi ustawia sie plytkie zeby prawie lezal a starszemu mozna zrobic pozycje siedzaca i jeszcze jest taki waleczek dodatkowy ochronny na glowke niemowlaczka zeby trzymac ja na miejscu ogolnie fajny jest i bezpieczny pozdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: A jaki fotelik -nosidełko na począek? 02.11.06, 22:16 Jeśli potrzebny jest sprzęt do przewozu samochodem to wyglada super, ale w domu u mnie tego typu rzecz okazała się totalnie nieprzydatna. Za to "moim przyjacielem" stał sie leżaczek-bujaczek. Każdemu polecam bo kiedy dziecko bujane(nogą)uspakajało sie ja w tym czasie mogłam sobie prasować, odpoczywań. Wiem że są też takie które sie same bujają. Nistety nie miałam takiego sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz76 Re: A jaki fotelik -nosidełko na począek? 03.11.06, 14:24 No tak, ale ja właśnie pytam pod kątem przewożenia dziecka w samochodzie. No bo przecież musimy chyba coś takiego miec bo jak inaczej?? Po drugie czy te wózki wielofunkcyjne mają taka opcję że robi sie z niego taki fotelik do samochodu czy trzeba kupic go osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ja do gondolki wsadzę 03.11.06, 16:09 ja planuję przywieźć ze szpitala w gondolce z wózka. Lekarka mi mówiła, że takie, to już powyżej miesiąca najlepiej, dziecko powinno leżeć. Ja zreszta i tak nie wyjde z dziećmi prędko, ale małego urodziłam w lutym i na początek go woziłam w gondolce, to dobre ponoć na kręgosłup który jest miękki na początku Odpowiedz Link Zgłoś
mysz76 Re: ja do gondolki wsadzę 03.11.06, 16:27 No tak ze szpitala. Ale ja mysle o takim codziennym zyciu gdzie trzeba gdzies jechac i co przeciez nie moge wozic dziecka w gondoli bo to niebezpieczne a po drugie nie wolno tak przewozic malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 no tak... 03.11.06, 17:05 do takiego wożenia, to fotelik jest super. Ja miałam Maxi Cosi, teraz myślę 2 pozostałym dzieciom Arti kupić są dość tanie, a muszę razy 2, bo 1 juz mam Odpowiedz Link Zgłoś
gitara13 Re: ja do gondolki wsadzę 03.11.06, 23:54 A czy masz gondole PRZYSTOSOWANA DO PRZEWOZU W AUCIE?! bo tylko w specjalnej gondoli mozna wozic maluszki. Jesli nie, to tzreba zakupic fotelik sam. Mysmy mieli Peg Perego Primo Viaggio, polecam wiecle. Cena wysoka, okolo 500-600 pln , ale wart tego. Maluszek lezy, ma wkladke redukujaca dla najmlodszych. wygodny, bezpeiczny. aha, i u nas sie pzrydal zamiast lezaczka. jak sie np. kapalam, to wsadzalam Mala w fotelik. a. Odpowiedz Link Zgłoś