kropek47 03.11.06, 18:42 Ile mam podac kaszki na noc aby Kajtus przesypial nocke? Po kaszce chce mu dac jeszcze mleczko. Prosze o jakies sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra51 Re: Ile kaszki na nac 03.11.06, 19:32 Tymek wciąga na noc miksture zrobioną ze 180ml mleka + 3 miarki kaszki ryzowej. Robi sie z tego 210 ml w butelce. Więcej nie da rady zjeść ....ale i tak pomiałkuje ok 3-4 rano Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Ile kaszki na nac 03.11.06, 19:51 Kurczę nie wiem tak właściwie ile Kapi zjada, ale prawie pełną miseczkę kaszki mleczno - ryżowej, czasem popija z cycusia na koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Ile kaszki na nac 03.11.06, 20:23 Wiecie co, ja to zrezygnowałam z karmienia łyżeczką. Pewnie zaraz posypią się na mnie gromy, ale nakarmienie Tymka w ten sposób było niemozliwością. Owszem, umie jeść, ale po chwili zaczyna sie denerwowac, tłuc łapkami w łyżeczkę. O plamach w promieniu metra nie wspominam, bo to akurat najmniejszy problem Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Ile kaszki na nac 03.11.06, 20:27 Kacper gada cały czas , ale i tak jest to szybsze niż butelka, którą toleruje z trudem i na pewno nie ode mnie, ode mnie tylko i wyłącznie cycuś i łyzeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: Ile kaszki na nac 03.11.06, 22:07 Ja tez nie daje kaszki łyżeczką bo zwyczajnie jest za rzadka. Obiadki ładnie je łyżeczką. Odpowiedz Link Zgłoś