mala67 10.11.06, 20:19 przegladalam net i napotkalam to: www.babystyle.pl/sklep/Kategorie_pierwsze_kroki/Kask%20ochronny%20do%20nauki%20chodzenia%20OK%20Baby%20NO%20SHOCK_844.html hmmm. ma ktos?przesada czy bezpieczenstwo/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati775 Re: kask 10.11.06, 20:52 przesada ! nie widze mojego dziecka w tym na glowie no chyba ze zakladalabym mu ten kask od urodzenia sugerujac mu w ten sposob ze to takie naturalne )))) Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: kask 10.11.06, 23:19 kask wydaje sie super sprawa by dziecko bezpiecznie opanowalo samodzielne chodzenie.Wszystko jest fajnie dziecko wywracajac sie jest bezpieczne,ale czy dziecko bedzie chcialo w ty chodzic tak jak pisze patii775? no wlasnie i tu jest ryzyko wydawania kasy bo moze sie okazac ze malec bedzie probowal go usilnie sciagac z glowy i go nie zaakceptuje.Wszystko tez zalezy od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: kask 10.11.06, 23:28 no ja to bym nie chciala z czyms takim chodzic bo wkurzalo by mnie ze w domu w ktorym jest cieplo cos dodatkowo grzeje mnie w glowe jest z pewnoscia niewygodne a jak by mnie wkurzalo cos nie potrzebnego na glowie to nie moglabym sie skupic na nauce chodzenia, wiec uwazam pomysl takiego kasku za nietrafiony Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk_29 Re: kask 11.11.06, 08:41 no i jeszcze kwestia nauki przecież przez zderzenia małe i większe dziecko uczy się, że walenie na oślep główą nie jest dobre, to doświadczenie może kask jest ok. dla dzieci z epilepsją? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: kask 11.11.06, 11:02 Przesada. Gruba na dodatek. Dziecko sie ma uczyc, nie ograniczac. Dla zdrowego dziecka w zyciu bym czegos takiego nie kupila. Tym bardziej, ze okres kiedy dziecko sie ciagle uderza, czy upada nie trwa zbyt dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
kraabik Re: kask 11.11.06, 12:14 przesada. my mamy za to mnóstwo guzów małych i dużych, ale na błędach się człowiek od młodego uczy Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.w Re: kask 14.11.06, 09:17 przegięcie, wyciąganie kasy z kieszeni zbyt przewrażliwionych rodziców. Boję się, że Jasiolo za bradzo się porozbija, ale wydaje mi się to nieuniknione. Bez guza się nie wychowa. Nie używałabym czegoś takiego. Zresztą mój mały by nie chciał tego nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: kask 14.11.06, 09:26 ja też uważam, że przesada. mały parę razy obił łepetynę i teraz uważa. wszak chodzenie to nie jazda na motocyklu. a w kasku i tak by nie chciał chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś