Gość: GOSIAD IP: *.* 29.05.02, 12:46 Ogłoszenie drobne:Mam na imie Gosia i pochodze z Olsztyna. Mam 26 latek moja córcia w styczniu skończyła dwa latka. Jestem żadna wymiany zdań i rozwiązywania problemów nie tylko dotyczących dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 0107 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 29.05.02, 21:10 Hej!Ja mam prawie dwulatka i chętnie wymienię poglądy z osobą posiadającą malucha w podobnym wieku. Mam 29 lat i jestem z Lublina. Jak masz ochotę korespondować to mój adres znajdziesz w profilu.Papa. Pozdrawiam, Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda. Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 30.05.02, 19:12 Hej, hej Mam na imię Sylwia, 28 lat i rozbrykaną dwulatkę, Madzia ma jeszcze starszego 4,5 letniego brata Bartka. Mieszkamy w Warszawie.Gorace pozdrówkaSylwia z rodzinką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikusia Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 04.06.02, 15:16 Czesc Basiu!Mam na imie Monika, tez mam 29 lat, tez mam 2-latka w domu (coreczke Wiktorie) i tez mieszkam w Lublinie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0107 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 04.06.02, 18:17 Hej Monika!Cieszę się, że napisałaś. Konkretnie to gdzie mieszkasz? Bo ja na Czechowie. Pozdrawiam, Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikusia Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 05.06.02, 07:12 Czesc Basiu, mieszkam obecnie na Choinach, ale bardzo często jestem na Czechowie, bo tam mieszkajš moi rodzice (na Smyczkowej). A Ty w jakiej czę?ci Czechowa mieszkasz? Napisz co? o swoim dziecištku.Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aga173 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE 24.07.03, 21:59 Witam Mój starszy synek Kamil 25.04.2003r skończył 2 latka i od 03.02.2003r ma brata Kacpra zapraszam na GG ze mną:6107286 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa7 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 26.07.02, 16:48 Witaj Basieńko!!!!Mój maluch urodził się 28 lipca 2000r.Już po jutrze mała uroczystość.Chętnie poznam cię bliżej i porozmawiam o dzieciaczkach i nie tylko.Pozdrawiam.Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina_duchewicz Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 30.05.02, 21:44 Jestem Karina z Włocławka. Mój synek Mateuszek dopiero 28 lipca skończy 2 latka ale chyba już teraz zaczyna przechodzić tzw. "bunt dwulatka". Wszystko jest na nie, zrobił się złośliwy. Wcześniej do wszystkich zwracał się zdrobniale - mamusia, tatuś, dziadziuś, ciociunia itp. a teraz tatuch, mamucha. Nie wiem co mam robić, reagować czy nie, a jeśli tak, to w jaki sposób.Może masz doświadczenia w tej kwestii?Pozdrawiam, Karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 31.05.02, 09:43 Mój Michaś skończył 2 latka w kwietniu i chyba jest typowym zbuntowanym 2-latkiem Ja mam na imię Kasia, mam 26 lat, mieszkamy w Warszawie.PozdrawiamKasia B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna72 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 31.05.02, 14:02 Cześć! Mam 30 lat i urwisa Kamilka, który w listopadzie u.r. skończył 2 lata (czyli jak łatwo policzyć ma 2 i pół, od 2 tygodni)i przechodzi chyba wszystkie możliwe bunty . Mieszkamy w Rzeszowie. Chętnie pogadam lub pokoresponduję. Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 02.06.02, 00:31 "Balbina" z Siemianowic Śl., lat 28. Mam 2 letniego Wojtka (z kwietnia) i poważny problem: mój dwulatek zaczął używać niecenzuralnych słów (nie za wcześnie trochę? i gdzie on się tego nauczył?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronisia Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 03.06.02, 15:49 Hej! Mam 26 lat, mam 4-letnia Oliwie i 1,5 rocznego Thomaska. Mieszkam w Köln, ale pochodze z Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaZ Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 04.06.02, 10:38 Cześć!Mam 29 lat i jestem mamą Kubusia, który w styczniu skończył 2 latka i 23 tyg. brzuszka. Chętnie wymienię poglądy na najrózniejsze tematy.Anka Z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 04.06.02, 14:00 Cześć ,moja Martusia w lipcu skończy 2 lata, a we wrześniu zostanę drugi raz mamą. A więc jestem w bardzo podobnej sytuacji jak AniaZ.Pozdrawiam CAT Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietanowak Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE 23.04.03, 15:00 Cześć Anka! Mam na imie Ela i synka też Kubusia, który 16 marca skończył 2 latka. Jesli masz ochote pogadać to jestem na GG 3398351. Czekam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka1974 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 04.06.02, 11:57 Cześć! Mam 28 lat, a Ninka w lutym skończyła dwa latka. Wspólnie przechodzimy wszystkie książkowe etapy przeróżnych buntów i dziwactw, a poza tym jesteśmy bardzo zadowolone z życia AgnieszkaP.S. Właśnie jesteśmy na etapie wdrapywania się na apa bo na podłodze są żółwie (małe, czerwone i jest ich 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasia Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 04.06.02, 12:38 cześćMoja Kamilka 23 maja skończyła dwa latka.Mam 28 lat i jestem z Mielca blisko Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka1974 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 05.06.02, 09:36 A! Mieszkamy w Poznaniu. Żółwi już nie ma, ale są kijanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopuszek Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 05.06.02, 13:20 Witam wszystkie emamy. Jestem z podkarpacia mam 29 lat a moja córeczka za 2 tygodnie skończy 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusiek Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 05.06.02, 20:26 Witam, mam na imię Ewa i mam córeczkę Joasię, która w lipcu (21.07) skończy 2 latka, ma też prawie pięcioletniego brata.Mieszkamy w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 13.06.02, 22:31 Mam na imię Dorota, mój synek - Mikołaj 4 lipca skończy 2 latka. Zawsze był bardzo ruchliwy, a ostatnio poprostu kompletnie mnie nie słucha, zawsze idzie w inną stronę i ma co innego do roboty. Ciągle wymyślam różne fortele, aby coś od niego uzyskać, ale on już mnie przejżał i zaczyna ubiegać mnie w moich , chyba nie dość sprytnych, pomysłach...Pozdrawiam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinaw Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 14.06.02, 12:08 Cześć. Mam na imię Alina. Jestem mamą dwuletniej Poli (ur. maj 2000)Chętnie porozmawiam na różne tematy związane z radością wychowania dziecka i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graza Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 18.06.02, 14:17 CzescJa mam 28 lat a moj "lobuziak" skonczyl 2 latka 30 marca. Ma na imie Mateusz. Mieszkamy w W-wie. I z checia poplotkuje troszeczke o 2-ulatkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franciszek Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 19.06.02, 05:26 Mam na imie Kasia, mam 26 lat mieszkam w Stanach, moja coreczka Julka skonczy dwa latka 25 lipca a planowo 4 sierpnia ma przyjsc na swiat jej braciszek, prawdopodobnie Kamil. Noworodek i bunt dwulatka, teoretycznie wiem co mnie czeka, ale praktyka moze okazac sie nieco inna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatabilinska Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 19.06.02, 07:13 Cześć, Nazywam się Beata, 32 lata. Mój Krzyś kończy 2 latka w lipcu a w pierwszych dniach listopada będzie miał nowego braciszka albo siostrzyczkę. Mam też 9 letnią córeczkę. Problemy z przekorą dwulatka to nasza rodzinna pasja.Całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinaw Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 20.06.02, 08:13 Szkoda, że inni nas nie rozumieją. Jak ja byłam w ciąży to chyba najbardziej wiedziała co przeżywam moja mama. Mąż uważał, że przesadzam, choć nie miałam ani żadnych zachcianek, ani nie marudziłam za bardzo, byłam tylko bardzo zmęczona i śpiąca. Ale teraz miło wspominam ten okres, tym bardziej, że nie miałam żadnych dolegliwości i do końca dobrze się trzymałam. Pola jest słodka, zwłaszcza wtedy, gdy przychodzi, przytula się i mówi "kofam cię" (nie mówi ch). A te chochliki w jej oczach - tylko szuka co by tu zbroić. Jest bardzo energiczna, nie potrafi dłużej zająć się czymś, ciągle trzeba ją mieć na oku. Gdy jestem z nią sama nie mogę nic zrobić. Wczoraj kupiłam sobie książkę "100 zabaw dla 2-latków", bo kończą mi się pomysły na zabawy, a muszę ją czymś zająć. Najlepiej żebym bawiła się razem z nią. W zasadzie i tak nie jestem z nią cały dzień, bo jak pisałam pracuję, a Pola w tym czasie jest babci i dziadka. Tam to się chyba wyszaleje - dziadek bardzo lubi dzieci. Nie wiem na ile znasz sytuację w Polsce (długo mieszkasz w Stanach?), ale z jednej przeciętnej wypłaty ciężko jest się utrzymać, więc w zasadzie nie mam wyboru. Poza tym trudno jest w ogóle znaleźć pracę i jak już ją mam to muszę sobie szanować (dlatego też nie mogę sobie pozwolić na drugie dziecko - pewnie zaraz by mnie zwolnili). Rynek pracy u nas jest w fatalnym stanie. Teraz ja się pożaliłm a Ciebie to pewnie nie interesuje. Napisz mi coś więcej o swojej rodzinie, gdzie dokładnie mieszkacie. Trzymaj się i nie przejmuj opinią innych. Pa.Wysłałam to przez pocztę, ale pokazuje, że mam zły Twój adres, więc wysyłam jeszcze raz przez eDziecko. Ciekawe, czy do Ciebie doszło raz czy dwa.Alina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 19.06.02, 09:00 Czesc jestem mamą 2-letniego Patryka. Mam problem z karmieniem go. Wszystko co mu podaje jest na nie, choc kiedyś było inaczej. Z repertuaru menu zostało: chleb z masłem ,suchy lub odsmażony na oleju, rosół z makaronem, ziemniaki z masełkiem lub sosem, mieso gotowane.Poradźcie co robic. Oczywiscie jak inne przechodzi bunt.Pabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka1974 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 19.06.02, 10:05 cześć! Ja bym się nie przejmowała. Moim zdaniem i tak dużo je. Jak zaczniesz Małego zmuszać to na przekór Tobie - nie będzie jadł. Co kilka dni spróbuj po prostu wziąć coś ze swojego talerza na widelec i zapytaj czy ma ochotę spróbować, jak nie to nie - bez dyskusji, za kilka dni spróbuj znowu z czymś innym. Moja Nina między 20 a 26 miesiącem (cały okres jesienno zimowy) jadła tylko makaron i ogórki pod każdą postacią - w ogromnych ilościach, piła tylko mleko z kaszką i rumiankową herbatkę. Na deser chrupki kukurydziane. I nagle 2 m-ce temu zaskoczyła, zażądała mięska i zaczeła jeść wszystko. Chociaż ma dni, że nie je nic (dosłownie), a następnego dnia zje wiecej ode mnie pzdr Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinaw Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 19.06.02, 10:08 Cześć. Mama na imię Alina. Moja córeczka Paulinka skończyła 11 maja 2 latka. Podobnie jak Twój Patryk nie je nic, oprócz chleba z masłem, rosołu z makaronem i od ostatnich kilku dni kotlet schabowy (przypuszczam, że to będzie tylko chwilowe). Dużo pije, je owoce, serki(choć nie zawsze). Jest szczupła, ale pani doktor powiedziała, że w normie. Nie zmuszam jej do jedzenia, choć czasem potrafi cały dzień nic nie jeść. Są też takie dni, że nadrabia i wtedy potrafi naprawdę dużo zjeść. (Żartuję, że je jak chomik) Myślę, że ważne jest, żeby utrzymywała wagę w normie, choćby w jej dolnej granicy, a z czasem może wszystko się ureguluje. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 20.06.02, 09:11 Dzieki za pocieszenia. Patryk czesem je serki, ale trzeba go czymś zająć. Ma owocowstręt, soków też nie lubi ,chyba że rozrobione z wodą mineralną. Wagę ma w normie ok.17kg.Mam nadzieję że kiedyś sam się skusi na kolorowe owoce. Bardzo chętnie je owoce jak są na obrazku, ale jak ma je w zasiegu reki zrywa i podaje je mnie. Orzeszki i paluszki jadłby kilogramami i to go chyba trzyma. Obiady wspólne bardzo lubi , bo je z wszystkich talerzy. Od każdej osoby siedzącej przy stole musi coś sprubować.Sorry że od razu nie odpowiadam, ale pracuję na pół etatu i jestem tylko do 12.00.PozdrawiamPabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiamama Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 25.06.02, 15:49 Nareszcie udało mi sie wskoczyc Co prawda mój Kubas ma dopiero 18 miesięcy ale takiej granicy wiekowej tu nie ma.Wydawało mi się że tak niedawno sie urodził a tu już tyle dni i wspólnych miesięcy upłynęlo ...A ja tez kiedys przeżywałam rozstępy w ciąży .. porody....karmienie piersią... i pierwsze kroczki teraz mały biega że trudno mi go dogonić. Zwykle ciąży plecak z ekwipunkiem ....Drogie mamy, czy Wy też widzicie jak szybko ucieka nam czas ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta-C. Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 25.06.02, 19:03 Cześć.Pozdrowienia od Edyty i mojej 2 letniej Klaudi,5 letniego Kamila.Jesteśmy z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 26.06.02, 10:00 Czesc, a moja Wiktoria 6 sierpnia skonczy dwa latka . Jestesmy z Gliwic.pozdrawiamy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 290673 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 26.06.02, 11:18 Mateusz skończył 2 lata 9.06.2002, mam na imię Marta, 29 lat, jestem z okolic Wołomina. HEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonaw Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 28.06.02, 13:04 Hej Gosiu,Moja córka urodziła się 25 stycznia 2000r. Jeżeli masz ochotę podzielić się Twoimi wzlotami i upadkami wychowczymi napisz na priva. Mam 32 lata. Mieszkam w piernikowym mieście Mikołaja KopernikaIwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada_w Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 28.06.02, 14:59 Ja też się dopisuję. Mój Mikołaj urodził się 17 stycznia 2000r. Jest zbuntowanym, ciągle gadającym i najwspanialszym dwulatkiem pod słońcem. Uwielbiam spedzać z nim czas, a trochę mamy go mało bo ja niestety pracuję.Mieszkamy na warszawskim Ursynowie.Chętnie razem z innymi poszukam rozwiązań jak najłatwiej przejść przez te zbuntowane momenty.Pozdrawiam,Magda mama Mikołajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 171176 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 28.06.02, 21:25 Czesc Gosiu,tu anielka.Moj brzdac jest z 12.03.2000.Jak tam sobie radzisz z malutka?Moj brzdac jakos ostatnio spokojniejszy sie zrobil,ale za to ma gadane!! OK,to narazie,napisz jak tam sobie radzisz z Sylwia?PozdrawiamAnielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21081970 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 02.07.02, 22:32 Hejeczka wszystkie mamusie 2-latków.Mieszkam pod Warszawą, mam 32 lata. Moja Marianna w lutym skończyła 2 lata i pomijając takie drobiazgi jak wspomniane przez was bunty 2-latka, niechęć do jedzenia i ogromna chęć podejmowania własnych decyzji (np paradowanie w upalny dzień po ogródku w kaloszach, sztormiaku i z parasolem, lub wręcz przeciwnie uciekanie z domu na golaska)jest słodziutką, kochaną i bardzo sprytną dziewczynką. Ostatnio doszedł mi jeszcze jeden stres bo 26.05 urodziła się młodsza siostrzyczka Marianny, Majka. Marysia jakoś radzi sobie z zazdrością ale jest to dla niej i dla mnie bardzo trudny czas. Ja spodziewałam się, że może być gorzej, ale i tak chciałabym móc poświęcać jej trochę więcej czasu . Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 03.07.02, 08:13 Cześć,Ja mam 28 lat, a moja córeczka skonczyła 2 latka 1 lipca. Ma na imie Olga. Mieszkamy w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktoria Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 03.07.02, 19:44 Cześć mam dwuletniego synka Maciusia (dokładnie 2lata i 3 m-ce) i 5-miesięcznego synka Mikołaja. Mieszkam w Szczecinie. Moi chłopcy są słodcy ale bunt dwulatka i jego wściekłe wrzaski w połączeniu z przerażeniem tymże odgłosami 5 miesięcznego malucha to czasami dla mnie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akbar Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 12.07.02, 14:30 Cześć tu Ola mam 30 lat. Mój synek dziś świętuje swoje drugie urodzinki. Jest małym, kochanym łobuzkiem, o doskonałym apetycie i wielkiej woli poznawania świata. Na szczęście nie ujawnia jeszcze żadnego buntu, choć czasami potrafi zaprotestować. Chętnie porozmawiam w innymi mamami o naszych smykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0107 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 12.07.02, 18:10 Serdeczne życzenia dla małego solenizanta. Niechaj zawsze będzie szczęśliwym smykiem, potem młodzieńcem, oraz dorosłym.Basia, mama Łukaszka, który 2 lata skończy 26 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 14.07.02, 16:10 Gosiu ja również mam 26 lat a moja córeczka w lipcu skończyła 2 latka ma na imie Karolina a ja Kaśka, w sierpniu rodzę następnego Brzdączka. Bardzo chętnie z Tobą będę korespondować jeśli masz ochotę Pozdrawiamy serdeczniez Wyszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franciszek Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 15.07.02, 19:33 Moja Julia 25 lipca konczy dwa latka, a ja mam termin na 4 sierpnia z braciszkiem. Mam 26 lat , na imie tez Kasia, mieszkam w Stanach. Pozdrawim Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SANI Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 15.07.02, 19:11 Witam!!!!!!!Mam na imię Ania mam 26 lat moja córcia jest ze stycznia 2000,pochodzimy z Bielska -Białej.Pozdrawiam Sani z Madzia (teraz już 2,5 latką) rany jak ten czas szybko leci...a niedawno była jeszcze małym bobaskeim...a teraz przekorną dwulatką!!!!!!!!!!Napiszcie jak tam z wagą i wzrostem waszych pociech?Bardzo mnie to interesuje!!!!!!Madzia ma 102 cm i waży 18 kg.pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franciszek Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 15.07.02, 19:37 Moja Julia wazy 11 kg przy wzroscie 85 cm. 25 lipca skonczy dwa latka.To chyba w normie, prawda? Wyglada zupelnie przecietnie, moglaby jesc troche wiecej bo narazie niejadek z niej okropny. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE IP: *.* 27.07.02, 22:15 Witajcie)))tez jestem mama 2 latki, a wlasciwie bede 7 wrzesnia 2002r!!!! Moja Nataszka, ma okolo 11kg przy wzroscie 86cm.I jest w ogole cudowna))Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gg27 Re: MAMY 2 LATKOW ODEZWIJCIE SIE 27.06.03, 15:13 Jestem mamą Szymonka, który urodził się 30.05.2001. Pozdrawiam wszystkich 2-latków i ich mamy. Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś