wroba 02.01.07, 22:42 Adelle napisz mi proszę za ile kupiłaś w sklepie te kapcioskarpetki z absem Sterntaler o których pisałaś, bo nie wiem czy kupić przez internet czy prosić znajomych w W-wie o przysługę. Z góry dziękuję Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelle Re: do adelle 08.01.07, 12:09 wybacz ze pisze z opoznieniem, przez tydzien w zasadzie nie mialam netu. Skarpetki z absem nabylam w sklepie w Łodzi "Domek dziecka" na Naruszewicza 4 (chyba za 18-20 zł) ale mozna tez dostac w internecie, ja znalazlam w dwoch sklepach: www.kinderbajer.pl i www.amko.com.pl pozdrawiam, adelle p.s. piorą się lepiej niż niejedne normalne skarpetki, a obawiałam sie nieco jak zachowa się ta podeszwa ) Oczywiście 40 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
wroba Re: do adelle 08.01.07, 12:18 Dzieki Już zamówiłam w zeszłym tygodniu w kinderbajer, kupiłam trzy pary, dwie z silikonem w szlaczki, przez co stopa trochę oddycha, i jedną z pełnym silikonem. Brałam też dwie pary dla koleżanki, więc dostałam rabat 10% i wyszły po niecałe 17 zł Jeszcze ich nie mam i już nie mogę się doczekać przesyłki A Ty które masz zpełnym silikonem czy te drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
adelle Re: do adelle 08.01.07, 12:34 te i te. Jak idziemy w gości gdzie wiem ze chlodno bywa, to biore te pełne, bo troszke grubsza jest ta podeszwa. Ale to chyba naprawde mala roznica. 17 zl to naprawde niezle Odpowiedz Link Zgłoś