niunka24 02.01.07, 23:09 Jak myślicie, czy będziemy tu zaglądać za 3-4 miesiące, za rok? Czy będziemy się wspierać, czy też każda pójdzie w swoją stronę? Bardzo bym chciała, żeby to forum nie zniknęło, kiedy już wszystkie "utoniemy w pieluchach")) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: Czy nasze forum przetrwa?:) 03.01.07, 01:03 jako uczestniczka forum LUTY 2005 powiem Ci, ze ma duze szanse przetrwac. pomysl ile tematow przybedzie jka juz maluchy sie urodza. fajnie jest sie podzielic na forum kolejna nieprzespana noca - jakos tak lzej. albo dopytac o to co inne maluszki juz umieja. takie tam codzienne fajne rzeczy. acha: termin mam na marzec ale synek z lutego 2005 tez mial byc marcowy wiec sobie do Was czasem zagladam Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Pewnie ze przetrwa:-) 03.01.07, 12:28 Ja, jako uczestniczka forum LUTY 2005 mogę Ci powiedzieć to samo co ithilhin hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
majka80s Re: To zależy? 03.01.07, 16:00 Przepraszam że się wtrącam ale jestem Lutówka 2006 i wiem, że forum to osoby które na nim piszą . Tak więc od Was zależy skąd będzieci czerpać informacje i do kogo będziecie zwracać się o pomoc. Tematów jest ogrom - od kupek po zasypianie. piszcie, a przetrawcie- My Trwamy i dobrze się mamy Pozdrawiam i buziaki dla Was . Ech wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: Czy nasze forum przetrwa?:) 03.01.07, 09:14 Ja tez mam nadzieje,ze przetrwamy! Po prostu nie uciekajmy gdzie indziej,miejmy swoje forum "LUTY 2007" w czerwcu'07,styczniu'08 i kwietniu'09.Pytania i problemy beda a zawsze razem razniej Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama będzie dobrze!!! 03.01.07, 12:13 Dziewczyna która dała mi namiary właśnie na fora na Gazecie ma córe prawie 3letnią i ciągle zaglądają na swoje forum Odpowiedz Link Zgłoś