Dodaj do ulubionych

Witajcie:)

30.01.07, 22:56
jestem mama Maryni, ktora przyszla na swiat 16 marca 2006r. Poznalam juz
Arwehne i karmelizesmileDziewczyny, co u Was? Jak sie czujecie? Arvehna, ty
pewnie juz jedna noga na Lutyckiej, co?

Pozdrawiam serdecznie
Lena.
Obserwuj wątek
    • karmeliza Re: Witajcie:) 31.01.07, 09:42
      Hej Leni,
      miło Cię zobaczyć na nowym forum! Jak widzisz, powoli się tutaj rozkręcamy smile,
      aczkolwiek forum "rodzić po ludzku" też nie zaniedbuję!
      Tak, tak, niektóre z nas już jedną nogą na porodówce... mi został jeszcze jakiś
      miesiąc, ale torba na wszelki wypadek już w pełnej gotowości.
      Pozdrowienia,
      karmeliza
    • arvenha_81 Re: Witajcie:) 31.01.07, 14:06
      hej!!! moja torba też już w zasadzie spakowana, ale ciągle udaję, że poród to
      nie jedyne rozwiązanie ciąży ;-D poza tym okropnie się przeziębiłam i teraz żyję
      w stresie, żeby nie rodzić w takim stanie... buźki - dam znać już po (jakkolwiek
      to brzmi) wink))

Paula
      • leni_wa Dziewczynki! Trzymam za Was kciuki!a jak z p.Maria 03.02.07, 19:19
        ? Arvehna, wiem, ze Ty z nia rozmawialas. Karmeliza, a Tobie sie udalo z p.Maria
        skontaktowac?
        Sciskam Was.
        • karmeliza Re: Dziewczynki! Trzymam za Was kciuki!a jak z p. 03.02.07, 20:26
          Hej,
          ja póki co nie dzwoniłam do pani Marii, a ponieważ równocześnie chodzę do
          szkoły rodzenia prowadzonej przez panią Lucynę Kaczmarek z Lutyckiej, to
          zastanawiam się nad jej obecnością przy porodzie - jakoś prościej mi myśleć o
          pani Lucynie, którą znam z zajęć i która nie będzie dla mnie zupełnie obcą
          osobą (na dodatek niezastopioną, gdyby mąż zemdlał...). Ale ja póki co mam
          jeszcze miesiąc, jak dobrze pójdzie wink
          Pozdrowienia serdeczne,
          Eliza
          • nathajdr Re: Dziewczynki! Trzymam za Was kciuki!a jak z p. 03.02.07, 20:47
            Hej dziewczyny.. ja mam termin na 23 marca ale jakoś termin wydaje mi się
            jeszcze odległy wink może podśwaidomie uciekam od tych myśli co mnie troszke
            przerażają... mam nadzieję że podzielicie sie doświadczeniami po porodzie smile
            jak się czujecie na ostatnich nogach suspicious?
            • arvenha_81 Re: Dziewczynki! Trzymam za Was kciuki!a jak z p. 04.02.07, 14:54
              Ja się ogólnie czuję bardzo dobrze, tylko już coraz trudniej czasami wstać z
              niskiej kanapy... wiesz, te ostatnie tygodnie przed terminem są chyba po to,
              żeby się psychicznie nastawić i pogodzić z myślą, że ciąża tak czy tak skończy
              się porodem... wink))))) ja chociaż cholernie się bałam i pewnie jakoś tam nadal
              boję bólu, to teraz jakoś tak o tym w zasadzie nie myślę - po prostu jestem już
              znudzona siedzeniem w domu, kiedy mąż i znajomi w pracy, chciałabym już jakiejś
              zmiany, zakończenia wink ale rozumem Cię, bo ja czasami nie uświadamiam sobie
              jeszcze, że w najbliższych dniach pojawi się mały człowieczek - część mnie i
              osoby, którą kocham, że już z nami będzie i że ja NAPRAWDĘ jestem... w ciąży!

pozdrwiam leniwie niedzielnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka