Dodaj do ulubionych

co myslicie o nim- Baby design Atlantic

10.02.07, 21:09
www.allegro.pl/item163166726_wozek_baby_design_atlantic_wielofunkcyjny_gratis.html
Obserwuj wątek
    • my_cha1 Re: co myslicie o nim- Baby design Atlantic 10.02.07, 22:23
      Ja kiedyś założyłam wątek na ten temat.
      Tu jest link:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39984&w=53539987&v=2&s=0
      A wózka jeszcze nie wypróbowałam, bo cały czas czekam na dzieciaczka.
      Może się doczekam, bo chyba mam skurcze.

Co do wózka to sama mam trochę mieszane uczucia i nie jestem na 100% pewna czy
      to był dobry wybór. Pożyjemy, zobaczymy...
      • ilonaa76 Re: co myslicie o nim- Baby design Atlantic 11.02.07, 00:46
        a dlaczego nie jestes pewna? skad wynikly Twoje obawy? a co do dzieciaczka to
        zycze Ci szybciutkiego porodu i zdrowego slicznego dzidziusiasmile
        • marysiowamama Re: co myslicie o nim- Baby design Atlantic 11.02.07, 13:46
          A ja cigle bez wozka chociaz dzidzia w domku. Nad tym tez sie zastanawiałam,
          ale odstrasza mnienjego waga...
    • buska_77 Re: co myslicie o nim- Baby design Atlantic 11.02.07, 15:09
      Ja tez rozwazalam kupno tego wozka,ale zniechecila mnie tkanina (podobna do
      kiczowatego kreszu} i przednie klola samonastawne zamiast skretnych,co mi
      zupelnie utrudnialo prowadzenie,ale moze to kwestia przyzwyczajenia.
      Ostatecznie zakupikismy X-Lanreda XA i zobaczymy jak sie spisze.
      • ilonaa76 Re: co myslicie o nim- Baby design Atlantic 12.02.07, 09:33
        no x lander xa tez jest moim typem
        • marysiowamama Re: co myslicie o nim- Baby design Atlantic 12.02.07, 14:50
          Ja choruje na x-landera i donoszę że mąż zdecydował że kupimy xa !!! Głównie
          dlatego że można go potem odsprzedać nie tracąc za wiele. schodza na Allegro
          jak ciepłe bułeczki.
          Nie moge sie doczekać, teraz czekamy jeszcze na pieniążkismilesmile
          • ilonaa76 Re: co myslicie o nim- Baby design Atlantic 12.02.07, 16:34
            a ja na nowa dostawe bo nigdzie juz ich nie ma a chyba jednak zostane przy
            pierwszym typie czyli x lander xasmile
            • marysiowamama ilonaa76... 13.02.07, 11:25
              Czy mówili Ci może kiedy będzie na rynku nowa kolekcja x-landera, bo teraz
              faktycznie ciężko go dostać.
              • ilonaa76 marysiowamama 13.02.07, 11:36
                Dostalam maila od producenta ze w marcu zostanie wprowadzona nowa kolorystyka
                czyli wynika z tego ze wczesniej raczej nie ma co szukac.
                • marysiowamama Re: marysiowamama 13.02.07, 21:29
                  Dzieki wielkie !!! Widzialam ze w internecie mozna je jeszcze dostac (bobowozki)
                  i nie wiem czy czekac. Beda jakies zmiany techniczne czy tylko kolorystyka?
                  • ilonaa76 Re: marysiowamama 13.02.07, 22:02
                    zmieni sie podobno tylko kolorystyka no i niestety cena pewnie tez....sad
                  • ilonaa76 Re: marysiowamama 13.02.07, 22:06
                    aha i jeszcze jedno, na stronie bobowózki musze Cie zmartwic ale oferta jest juz
                    nie aktualna a wiem to stad ze tam dzwoniłamsad
                    • marysiowamama Re: marysiowamama 14.02.07, 11:15
                      No to mnie faktycznie zmartwilassad Jeszcze widziałam je na stronach świata
                      dziecka (z dopisem ze mozna dokupic gondolę za 390(!) i spacerówki na ale
                      wózki. Tam tez dzwoniłaś? Ktos pisał na forum wózkowym ze mozliwe ze będa
                      jakieś promocje cenowe w zwiazku z nową kolekcją. co o tym myslisz? Już sama
                      nie wiem czy czekac czy lapac okazję.
                      Pozdrawiam
    • minka2403 Re: to jeszcze ja cos doloze- Baby design Atlantic 12.02.07, 18:30
      Oj, ujme sie jednak troszke za tym wozeczkiemsmile Dlaczego tkanina przypomina
      "kiczowaty kresz"? Ona jest sztywna i bardzo solidna, nie jest cienka,
      szeleszczaca i pognieciona jak kresz. Ja mam kolor czerwony (pomaranczowy jest
      troche zbyt odblaskowy) i uwazam, ze jest b. ladny. Na budce sa teczowe paski,
      co troche przypomina styl Teutonii. Kola sa samonastawne, ale to jest wlasnie
      bardzo praktyczne. Jak sie ustawi w opcji "skretne", to sa skretne, ale jest
      opcja zablokowania tej "skretnosci" (jesli ktos nie lubi albo nie potrzebuje).
      To ze sa samonastawne oznacza, ze jak chcesz je zablokowac, to nie musisz ich
      ustawiac rowniutko i wcisnac blokade, tylko wciskasz blokade w dowolnym momencie
      (nawet jak kolka sa w poprzek drogi)i one po sekundzie jazdy same "wskakuja" w
      pozycje wlasciwa dla kol (czyli rownolegle do drogi). Ja tez jeszcze nie
      sprawdzilam wozka w uzytkowaniu, ale naprawde bardzo dlugo ogladalam rozne marki
      i modele i wreszcie uznalam, ze za te cene jest to cos, co mi odpowiada. Budka
      nie trzaska jak karabin maszynowy, podnozek sie opuszcza i rozklada do pozycji
      lezacej, oparcie rozklada sie rowniez zupelnie na plasko, zeby zdjac pałąk nie
      trzeba odpinac calej budki, gondolka jest przyzwoicie spora. Oczywiscie
      pozostaje kwestia "wytrzymalosci materialu", ale to tak jak powiedzialam, bedzie
      mozna powiedziec, jak juz sie nim troche pojezdzi. Co do ciezaru, to uczciwie
      mowie, ze nie sprawdzalam na sobie - wiadomo dlaczegosmile Jednak wg mojego meza
      ten wozek nie odbiega drastycznie wagowo od innych przez niego podnoszonych. No
      to tyle mowy adwokackiejsmile No, ale decyzje rzeczywiscie kazdy musi podjac sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka