mikaa25 17.02.07, 15:43 czy powyżej cięcia macie taką lekko twardą skure, taką nabrzmiałą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka Re: rana po cc 17.02.07, 15:49 ja nad rana mam brak czucia zdretwiala skora taka twardsza troche ale wlasniwie jak dotykam tego miejsca to nic nie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
annazmaria Re: rana po cc 17.02.07, 19:00 dokładnie, uczucie zdrętwienia skóry - powiedz jak długo po cc to się utrzymuje? I czy w związku z tym zdjęcie szwów mniej / bardziej boli? (moze mniej bo nie masz czucia Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka Re: rana po cc 18.02.07, 00:27 podejrzewam ze to roznie jest u jednych a inaczej u drugich zalezy jak szybko ci sie nerwy zregeneruja i tak jakby zrosna moj brat wokol rany po przepuklinie nie mial czucia okolo pol roku a ze zdejmowaniem szwow to nie wiem bo ja mam rozpuszczalne i juz mi wlasciwie same wyszly ale jest duza szansa ze bedzie to mniej bolesne bo jak ja sobie wyciagalam takie jakby supelki na koncach rany to wogole nie bolalo a troche tej nici wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
mikaa25 Re: rana po cc 17.02.07, 15:54 a czym przemywac?, wodą, woda z mydłem czy np tantum rose? bo juz poglupiałam Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka Re: rana po cc 17.02.07, 16:14 mi kazali przemywac woda z szarym mydlem a potem lekarz powiedzial ze mozna woda utleniona ale ja nie przemywalam ta utleniona tylko mylam szarym mydlem i rana sie zagoila i juz jest ladna cc mialam 3 tygodnie i 2 dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: rana po cc 17.02.07, 23:02 ja mam taki jakby waleczek zdretwialej skory nad cieciem.myje normalnie. juz mi sie niemal zagoila rana po cc Odpowiedz Link Zgłoś