Dodaj do ulubionych

drze sie jak opetana podczas karmienia

06.03.07, 14:03
Od dwoch dni mala sie bardzo denerwuje podczas karmienia - rzuca sie na piers, zaczyna ssac
nastepnie puszcza lub odpycha sie ode mnie albo krzyczy z sutkiem w buzi. Podnosze ja w pion i
mala sie prezy lub mocno rzuca glowka , czesto jej sie bardzo odbija ale nie uspakaja sie lub uspakaja
sie wystarczajaco by possac przez dwie minuty i znowu nalyka sie wiecej powietrza bo znowu
krzyczy....Tak bylo przez 12 godzin wczoraj - 5 wscieklych karmien i jedno calkowicie
spokojne...poryczalam sie wieczorem bo nie moglam patrzec jak sie meczy.....pomozcie prosze...dieta
mi sie nie zmienila.....
Obserwuj wątek
    • nhania Re: drze sie jak opetana podczas karmienia 06.03.07, 17:26
      zgłoś sie do poradni laktacyjnej. ja mam duze problemy - miedzy karmieniami i
      rozmowy z poradnia bardzo mi pomagaja - okazało sie ze moja córcia ma
      prawdopodobnie skaze białkowa chociaz na skórze nie ma ani sladu!! wiec musze
      zmienic diete i tryb karmienia
      polecam. skontaktuj sie z poradnia - jak chcesz to moge podac ci nr do mojej wink
      • ula_kanada Re: drze sie jak opetana podczas karmienia 06.03.07, 17:47
        Dzieki - wizyte mamy juz wyznaczona na jutro - na szczescie jest dziesiec minut od nas taksowka a nie
        dziesiec godzin samolotem smile Dzisiaj znowu mi podmienili dzidziusia i je spokojnie....dzieki Bogu ze jej
        te stany mijaja .....na jakiej podstawie wykryli u twojej skaze bialkowa?
        • nhania Re: drze sie jak opetana podczas karmienia 06.03.07, 18:11
          wykryli przez telefon wink
          mała ma straszne gazy, bardzo przy tym płacze zanim pusci baka. poza tym zaczyna
          miec zatwardzenia. przy piersi też czesto sie rzuca, ale mysle ze to przez ból
          brzuszka bo jak nie boli to je ładnie.
          kazała mi kobitka zmienic diete i za jakies 7-14 dni bedzie dobrze- tak twierdzi
          wink a ja na to licze.
          pozdr
          • bocianowa Do nhania 06.03.07, 18:54
            a jeśli można wiedzieć to jaką dietę kazali Ci zastosować i w jaki sposób kazali
            Ci zmienić sposób karmienia?
            Z góry dziekuję smile
          • ula_kanada Re: drze sie jak opetana podczas karmienia 08.03.07, 03:33
            Zaliczylysmy poradnie - oczywiscie mala nie uzadzila zadnych przedstawien przed pielegniarka.
            Podobno zachowanie malej czyli ryki jest norma w tym wieku .... ostatnie kilka karmien bylo w miare
            spokojnych. A tak poza tym to w wieku trzech i pol tygodnia to wazy 10 funtow (4.5 kg) czyli tak na
            prawde to z karmieniem nie ma problemow....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka