majowazosia 06.03.07, 16:31 Dziewczyny,czy znacie jakies kwatery pod Zakopcem godne polecenia.Moze to byc Poronin,Bukowina,Białkaitp.Zeby bylo nie za drogo, miło i czysto. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssierzp Re: W gory... 06.03.07, 17:43 polecam z całego serca kwaterkę w bukowinie Tatrz.Byliśmy tam gdy Julek miał 3 miesiące. Dostaliśmy pokój z łazienką, po 18 zł od sztuki, oczywiście dziecka nie liczą Gospodarze przesympatyczni, oragnizują grile na powitanie, potem imprezki już co wieczórMozna na nich liczyć jeśli chodzi o podpowiedz odnośnie zwiedzania, skrótów itp. Gotują też obiadki ale po 30 od sztuki jak dobrze pamiętam.... adres:Beata Budrzeńska Wierch Głodowski 93 a Bukuwina Tatrz. na prawde super miejsce, ludzie tez "swoi"Beata wypic nie lubi, ale Staszek grywa na weselach wiec za kołnierz nie wylewai swoją wódeczke pędzi, której nie próbowałam, bo karmiłam, ale mąż kilka wieczorów nie pamięta.... mozesz sie powolać na mnie ( Sylwia) to taniej zawsze liczą jak z polecenia, ale i tak uważam ze to taniocha pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ssierzp Re: W gory... 06.03.07, 17:45 sorki zapomniałam dopisać telefonu (to przez te wspomnienia... 0-18-2078001 i 0-601496479, www.zd.pl/nocleg/beata to kontakt z zpolecenia kolegi wiec juz wielokrotnie sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś
majowazosia Re: W gory... 06.03.07, 18:05 dzieki..rzeczywiscie spoko i naprawde niedrogo..jeszcze raz dziekuję Ania i Zosia Odpowiedz Link Zgłoś