aga.kotek 21.03.07, 09:05 może któras z was ma ochotę coś zamówić?zapewniam że w rzeczywistości dużo ładniejsze są kamienie.. biuteryjkaagi.blox.pl/html kolczyki stały sie moim nałogiem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlis76 Re: moje nowe wypociny.. 21.03.07, 10:46 bardzo podobają mi się kolczyki z bransoletką - kolczyk 80 kwarc (czy jakoś tak są nazwane ze str 2) ile to cacko kosztuje )) pozdrawiamy Karolina i Maja Odpowiedz Link Zgłoś
karlis76 Re: moje nowe wypociny.. 21.03.07, 10:48 dokładnie tak są nazwane : kolczyk 80 kwarc niebiański bransoletka, kolczyki poproszę o podanie ceny zarówno kolczyków i bransoletki a moze jest jeszcze naszyjnik? może się skuszę pozdrawiamy Karolina i Maja Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: moje nowe wypociny.. 23.03.07, 10:09 o cenach na poczcie..pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: moje nowe wypociny.. 23.03.07, 10:17 napisałam do ciebie wypracowanie..hihi..przeczytaj i pilnie odpowiedz najlepiej na kom albo popołudniu na gg..całuski Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: moje nowe wypociny.. 26.03.07, 09:17 mój blog jest tez zamieszczony jako rękodzieła na forumowym zakątku..jak macie ochote albo coś potzrebujecie to zagladajcie tam..czekam na kontakt..całuski i pozdrowionka..co jakiś czas jest coś nowego..całuski Odpowiedz Link Zgłoś