Dodaj do ulubionych

co nowego u bąbli

30.03.07, 08:58
dziewczyny jak tam wasze bąble!? kurcze jak patrzę na moją Basię to czasem
nadziwić się nie mogę, skubana potrafi utrzymać już sama głowę jak noszę do
odbicia, gama wydawanych dźwięków jest dość szeroka - z reguły po kąpieli daje
taki popis, że z małżem prawie ryczymy ze śmiechu, no i zaczyna chichotać już
nie tylko się uśmiechać. jest bardzo towarzyska jak się obudzi - to nie daj
Boże samą zostawić bo zaraz jęczy - ale to z reguły jest śmieszne - z uwagi na
dźwięki które wydaje.
a jak to u was wygląda?
Obserwuj wątek
    • dakota123 Re: co nowego u bąbli 30.03.07, 09:30
      Jak teraz przypomnę sobie Szymka sprzed 2 miesięcy to różnica w zachowaniu
      kolosalna! Przede wszystkim już nie wrzeszczy jak się obudzi - po prostu się
      przeciąga, poziewa, powydaje różne dziwne dzwięki i otwiera te wielkie oczętasmile
      Buźka się mu śmieje jak widzi znajome twarze, jak widzi siostrę to aż czasami
      piszczy z radości. Też zdarza się mu śmiać na głos. Łepek trzyma mocno już dość
      dawno, wogóle jest dość silny bo to kawał chłopa (ponad 6 kg). Jak leży na
      brzuszku to podpiera się na łapkach i ciekawie rozgląda, szczególnie podoba się
      mu tak w kapieli. No i przede wszystkim już jako tako ustalił sobie dzienny
      harmonogram jedzenia i spaniasmile
    • marzusia_s Re: co nowego u bąbli 30.03.07, 09:37
      Natalka ma prawie 4 tygodnie i mam wrażenie, ze się świadomie usmiecha. Jak
      jest najedzona to ma ochotę na zabawę, patrzy dookoła, mruczy (albo cos w tym
      stylu) i jak się do niej mówi to się usmiecha! Czy to mozliwe u takiego
      maluszka? Czy to moje mylne wrazenie? Głowa macha z prawej na lewą jak leży na
      brzuszku, połozna mówiła, ze jej to minie, bo to niby odruch noworodka, ale
      jakoś nie widzę...Minęło u was?
    • ivvvo Re: co nowego u bąbli 30.03.07, 21:41
      bąble rosną jak oszalałe (obie bąblice w moim przypadku wink ) Nadia juz swobodnie
      trzyma glowe lezac na brzuszku, ale nadal nie lubi tej pozycji, czesto sie
      usmiecha, a kiedy widzi Oliwke cala sie smieje - nie potrafie tego opisac, tak
      jakby sie cala spreza i smieszny skrzek wydaje z wyszczerzona mordka wink
      wyraznie widac, ze nie lubi byc sama, a juz nie daj Boze zostawic ja sama w
      innym pokoju zaraz "wola" zeby do niej przyjsc, na ogol jest bardzo spokojna,
      ale zdarzaja jej sie dni, kiedy mimo zmeczenia nie moze zasnac - mam na to swoja
      teorie, a mianowicie zmiana "rozkladu" dnia, jesli cos jest inaczej albo takich
      zmian jest duzo, jest marudna, placze sporo a zasypia dopiero ze zmeczenia,
      poza tym... jest super smile
    • my_cha1 Re: co nowego u bąbli 02.04.07, 10:49
      Nasz Kuba (7 tyg) już od jakiegoś czasu wodzi wzrokiem za zabawkami i pięknie
      się uśmiecha. Czasem do karuzelki, ale z reguły do mamy lub taty kiedy się nad
      nim pochylają i sie z nim bawią. Cudowny widok!!! Aż nam z mężem łzy wzruszenia
      napływają do oczów. Mały też zaczyna już trochę gaworzyć. Ogólnie jest bardziej
      towarzyski teraz wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka