Dodaj do ulubionych

pływanie dla niemowląt

19.04.07, 10:39
Polecam gorąco!
w niedzielę byliśmy z Kubusiem pierwszy raz na takich zajęciach (tzn. moi
chłopcy, synek i mąż, byli sami, ja stałam za szybką i patrzyłam bo nie
miałam kostiumusmile i jest to super pomysł, dzieci świetnie oswajają się z wodą.
Kuba był co prawda najmłodszy - reszta to dzieci ze stycznia i grudnia - ale
im wcześniej tym lepiej.\
My polecamy Aquapark w Sopocie, ale wiem że w warszawie też jest kilka takich
możliwości.
pozdrawiam,
ania z Kubusiem
Obserwuj wątek
    • misia9944 Re: pływanie dla niemowląt 19.04.07, 10:46
      No taki basen to super sprawa.
      Ja wlasnie poszukuje czy jest gdzies taki basen w poblizu mojego zamieszkania, bo chetnie bym sie wybrala z coreczka.
      • donzab81 Re: pływanie dla niemowląt 19.04.07, 15:39
        Ja z starszym Oskarkiem tez chodziłam od 2 miesiąca ,aż do ponad 2 lat jak
        zaszlam z młoda w ciąze to niestety przestalamsad.Teraz niestety się nie
        wybieram bo cała trasa jest zakorkowana i dojazd by mi zajał całe wiekisad

Ale moze w niedzielw wyskocze z nia na basensmile
        Naprade warto uczeszczac na takie zajeciasmile-
    • novinka_78 Re: pływanie dla niemowląt 19.04.07, 15:41
      Fajna sprawa z takim basenem, my też chcemy z Alusią wybrać się smile

P.S.
      Anulka jak Ci tam nad morzem??
      Buźka.
      • niunka24 annazmaria!:) 20.04.07, 17:05
        rozumiem,że byłaś w Sopocie?
        Możesz napisać, kiedy są takie zajęcia, ile kosztuje wstęp, co trzeba mieć ze
        sobą... proszęwink
        może też się wybiorę!
        • nowakaga5 Re: annazmaria!:) 20.04.07, 18:23
          My chodzimy z Olą na zajęcia na basenie odkąd Ola skończyła 1,5 m-ca. Chodzimy
          do grupy dla dzieci od 2 do 6 m-ca. Dzieci pływają na desce, ze sztangą, mają
          wkładaną piłeczkę do kompieluszki, robią dużo różnych innych cwiczeń, które mają
          za zadanie poprawic ich koordynację, równowagę, wzmocnic mięśnie itp.

Podaję adres internetowy firmy, która prowadzi takie zajęcia. Bardzo polecam
          www.mamatataija.pl/
          • olazur Mała płacze przy kąpieli w wanience,mogę na basen? 21.04.07, 10:04
            Moja Asia zaczyna płakać gdy wkładam ją do wanienki. Czy w związku z tym mogę
            iść z nią na basen czy najpierw lepiej bardziej ją oswoić z wodą w wanience?
        • annazmaria do niunka24 23.04.07, 09:44
          przepraszam ze dopiero dzis odpowiadam, ale w weekend staram sie nie włączać
          kompa.
          my chdzimy w niedziele na 9 rano, ale grupy sa codziennie o róznych porach
          dnia. trzeba miec tylko swimmersy hugies i fotelik samochodowy - z nim
          wygodniej. no i oczywiscie typowe basenowe akcesoria: recznik, klapki/kostium
          dla mamy albo taty. Karnet kosztuje 290pln za 10 zajęć, zawsze masz wejście
          1.5h - w wodzie 30 minut, reszta na przebranie, razem z dzieckiem wchodzi jedna
          osoba - druga musi normalnie kupić bilet.
          Teraz wiosenny 'cykl zajeć' właśnie się zaczął,ale może można jeszcze dołączyć
          do grup? w każdej jest max 8 dzieci.
          Zajęcia prowadzi szkoła 'nasze dziecko' - wszystko na ich stronie
          www.naszedziecko.com.pl.
          Jakbym jeszcze coś Ci mogła wyjaśnić to pisz.
          Aha, a jak chcesz zobaczyć zdjęcia -zapraszam:
          www.dct.hochtief.pl/psoltysk/2007_04_22/Pozdrawiamy,
          ania z Kubą
      • annazmaria do novinka78 23.04.07, 09:49
        hej Magda,
        dopiero od kilku dni mamy internet więc mam straszne zaległości w naszym forum
        i mailachsmile
        Jest nam całkiem ok, Kubuś się zaaklimatyzował b. szybko - chyba lepiej niż ja,
        trochę nie zdawałam sobie sprawy że tu jest tak górzyściesmile a że mieszkamy w
        Górnym Sopocie, to każda wyprawa nad morze oznacza powrót stromo pod górkę -
        ale przynajmniej spacerujemy w pięknych miejscach, wdychamy jod i cieszymy się
        widokami. No i Tatuś co wieczór w domusmile
        Jak się zmobilizuje a Kuba pozwoli to napiszę więcej na priv.
        Całusy dla Ciebie i Alusi
        ania
        • nhania ale wam zazdroszcze.. 25.04.07, 17:43
          ja też bym chciała ale sie troche boje...bo moje dziecko jest chore (jeszcze nie
          wiem na co, ale nie załatwia sie bez czopka i bardzo ja boli brzuszek) no i u
          mnie jest tylko jeden basen i chlorowany...nie wiem czy można na taki basen dać
          takiego maluszka
          mam nadzieje ze wszystko sie wyjaśni ze zdrowiem mojej córci i wtedy zacznie
          chodzic na basen z tatusiem (tak poprostu bo u nas nie ma zajec dla dzieci )
          pozdr wszystkie pływające wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka