Dodaj do ulubionych

Singapore Bans Poles From Go-Go Show

04.12.02, 15:11
I znowu ponizaja Polakow! Kiedy to sie skonczy!

www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A7616-2002Dec4.html
Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal jeb@l ich pies. IP: *.tiaa-cref.org 04.12.02, 16:23
      Pozatym jak mozemy sie domagac szacunku za granica, kiedy nawet moja dupa jest
      bardzo nie szanowana i sie ja ciagle kasuje w kraju. Ja proponuje wycieczke do
      tego przytulku rozkoszy (oczywiscie z zagranicznymi paszportami zeby nie
      podpasc), skok za bar - z butelki z qurwesiera tulipana i zobaczymu na ile im
      sie przyda to KUNFU i Dzaki Trzen!
      • Gość: Kalosz Re: jeb@l ich pies. IP: 216.191.187.* 04.12.02, 17:42
        ..i do tego w wielu sklepach W Kanadzie sprzedaja srodki chemiczne na usuniecie
        polakow .... "POLISH REMOVER"
        Kalosz
        Miedzy kupa a obsrana dupa
    • dreptak2k Re: Singapore Bans Poles From Go-Go Show 04.12.02, 23:09
      jot-23 napisał:

> I znowu ponizaja Polakow!

U nas byla kiedys taka reklama Toyoty. Pokazywali, ze do samochodu Corolla
      wejdzie nawet 12 Polakow (a dozen poles)!
    • Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 04.12.02, 23:24
      A gdzie w tym artykule jest cokolwiek o Polakach ,Mistrzu Inteligencji ????????
      • Gość: --Michal Z-JEB! IP: *.tiaa-cref.org 04.12.02, 23:32
        Gość portalu: maz napisał(a):

> A gdzie w tym artykule jest cokolwiek o Polakach ,Mistrzu
        >Inteligencji ????????

JAK BABCIE KOCHAM!
      • canadian Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... 04.12.02, 23:34
        Maz! Ty jestes bystry jak woda w klozecie haha
        Dowcip dnia jeszcze lepszy od tego artykulu!
        • Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 05.12.02, 00:05
          Moze i jestem taki bystry.
          Problem tylko w tym ,ze na to forum przychodza ludzie ktorzy nie znaja
          angielskiego i biora wypowiedzi "madrali" tak jak sa napisane po polsku.
          • canadian Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... 05.12.02, 00:07
            Chlopie, przyznaj sie: dales dupy bos nie zalapal dowcipu
            • Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 05.12.02, 00:09
              canadian napisał:

> Chlopie, przyznaj sie: dales dupy bos nie zalapal dowcipu

Tere fere.....
              • Gość: FOXY 007 Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.12.02, 01:26
                DAJCIE SPOKOJ MEZOWI. W AUSTRALII SLONCE PIECZE W MOZG. MOGL NIE ZASKOCZYC
                • Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 05.12.02, 03:46
                  Taaaaaa.......
                  Rzeczywiscie mam problemy z zaskoczeniem ,kiedy czytam glupie zarty w stylu
                  Gaduly ,ktora kiedys komus "pomagala" w tlumaczeniu na jezyk wloski.
                  Gratuluje dolaczenia do tego samego poziomu.
                  • canadian Maz daj juz spokoj. 05.12.02, 03:58
                    Maz, czy Ty nie masz jaj jak na prawdziwego faceta przystalo?
                    Pomyliles i sie czesc, sprawa zamknieta. Kazdemu moze sie zdazyc.
                    A dowcip z tym artykulem jest doskonaly!
                    Wiec posmiej sie z niego i z siebie gdyz "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi" a
                    w tym przypadku smiechu.
                  • Gość: gadula Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.sympatico.ca 05.12.02, 04:01
                    No proszem, proszem! Taaaki intelekt a tu go nazywaja przydupasem
                    Dominatriksa-w-ogrodzie. Zycie jest niesprawiedliwe, hehe!
    • Gość: Gosc Hej J-23 !!! Poligloto !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.12.02, 06:15
      Pole to po angielskiemu nie tylko Polak ale takze i slup.

Nie wiedziales ????
      • Gość: gadula To maz (vel. Waldek) taki niekumaty! IP: *.sympatico.ca 05.12.02, 06:18
      • canadian Boze! Nastepny zjeb...n/t 05.12.02, 06:20
      • Gość: --Michal J! Parszywcze! IP: *.tiaa-cref.org 05.12.02, 16:16
        Nie daruje Ci tego! Jak mogles nas tak nikczemnie oszukac! Jak Cie kurwa
        spotkam to Ci na plecy polze worek cementu sciagne gacie i poszczuje napalonym
        oslem!
        • mara-boo Re: Michale 05.12.02, 16:32
          a moze tak "stump trained lamb" zamiast tego 'napalonego' osla?
        • jot-23 Re: J! Parszywcze! 05.12.02, 16:33
          Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Nie daruje Ci tego! Jak mogles nas tak nikczemnie oszukac! Jak Cie kurwa
          > spotkam to Ci na plecy polze worek cementu sciagne gacie i poszczuje
          napalonym
          > oslem!

a co? zaczeles juz ogolnoswiatowa akcje protestacyjna przed
          przedstawicielstwami dyplomatycznymi singapuru?

co z koleji przypomina mi o prawdziwej wytrwalosci... odkad jezdze samochodem
          do pracy, mijam konsulat czy inne przedstawicielstwo do onz...chinskie, dupny
          budynek, z 25 pieter...zawsze , 24godziny na dobe przed wejsciem sa ludzie z
          falun gong robiacy swoja gimnastyke. jak protestowac to na powaznie... u nas w
          kraju tyle zydozercow i amerykanofobow, wydawaloby sie strasznie poswieconych
          dla sprawy... czemu zaden z nich kurwa mac nie ruszy palcem, i jedyne na co ich
          stac to copy and paste?
          • jaruzel jot-23 06.12.02, 03:10
            obejzyj "to ja zlodziej" w netflix a zrozumiesz dlaczego. Gwarantuje, ze za ch.
            nie pojedziesz do Polski.
            • Gość: jot-23 Re: jot-23 IP: *.dyn.optonline.net 06.12.02, 03:24
              jaruzel napisała:

> obejzyj "to ja zlodziej" w netflix a zrozumiesz dlaczego. Gwarantuje, ze za
              ch.
              >
              > nie pojedziesz do Polski.

ogladalem, nawet byla tu mini-recenzja, przeszla bez echa, PROSZE CIEBIE
              • stary_wiarus Re: jot-23 06.12.02, 03:27
                Ja wole Quo Vadis ... fajna laska chociaz tam byla, hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka