jot-23 04.12.02, 15:11 I znowu ponizaja Polakow! Kiedy to sie skonczy! www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A7616-2002Dec4.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: --Michal jeb@l ich pies. IP: *.tiaa-cref.org 04.12.02, 16:23 Pozatym jak mozemy sie domagac szacunku za granica, kiedy nawet moja dupa jest bardzo nie szanowana i sie ja ciagle kasuje w kraju. Ja proponuje wycieczke do tego przytulku rozkoszy (oczywiscie z zagranicznymi paszportami zeby nie podpasc), skok za bar - z butelki z qurwesiera tulipana i zobaczymu na ile im sie przyda to KUNFU i Dzaki Trzen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalosz Re: jeb@l ich pies. IP: 216.191.187.* 04.12.02, 17:42 ..i do tego w wielu sklepach W Kanadzie sprzedaja srodki chemiczne na usuniecie polakow .... "POLISH REMOVER" Kalosz Miedzy kupa a obsrana dupa Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: Singapore Bans Poles From Go-Go Show 04.12.02, 23:09 jot-23 napisał: > I znowu ponizaja Polakow! U nas byla kiedys taka reklama Toyoty. Pokazywali, ze do samochodu Corolla wejdzie nawet 12 Polakow (a dozen poles)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 04.12.02, 23:24 A gdzie w tym artykule jest cokolwiek o Polakach ,Mistrzu Inteligencji ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Z-JEB! IP: *.tiaa-cref.org 04.12.02, 23:32 Gość portalu: maz napisał(a): > A gdzie w tym artykule jest cokolwiek o Polakach ,Mistrzu >Inteligencji ???????? JAK BABCIE KOCHAM! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... 04.12.02, 23:34 Maz! Ty jestes bystry jak woda w klozecie haha Dowcip dnia jeszcze lepszy od tego artykulu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 05.12.02, 00:05 Moze i jestem taki bystry. Problem tylko w tym ,ze na to forum przychodza ludzie ktorzy nie znaja angielskiego i biora wypowiedzi "madrali" tak jak sa napisane po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... 05.12.02, 00:07 Chlopie, przyznaj sie: dales dupy bos nie zalapal dowcipu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 05.12.02, 00:09 canadian napisał: > Chlopie, przyznaj sie: dales dupy bos nie zalapal dowcipu Tere fere..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOXY 007 Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.12.02, 01:26 DAJCIE SPOKOJ MEZOWI. W AUSTRALII SLONCE PIECZE W MOZG. MOGL NIE ZASKOCZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 05.12.02, 03:46 Taaaaaa....... Rzeczywiscie mam problemy z zaskoczeniem ,kiedy czytam glupie zarty w stylu Gaduly ,ktora kiedys komus "pomagala" w tlumaczeniu na jezyk wloski. Gratuluje dolaczenia do tego samego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Maz daj juz spokoj. 05.12.02, 03:58 Maz, czy Ty nie masz jaj jak na prawdziwego faceta przystalo? Pomyliles i sie czesc, sprawa zamknieta. Kazdemu moze sie zdazyc. A dowcip z tym artykulem jest doskonaly! Wiec posmiej sie z niego i z siebie gdyz "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi" a w tym przypadku smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: tak powstaja plotki i glupie zale..... IP: *.sympatico.ca 05.12.02, 04:01 No proszem, proszem! Taaaki intelekt a tu go nazywaja przydupasem Dominatriksa-w-ogrodzie. Zycie jest niesprawiedliwe, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Hej J-23 !!! Poligloto !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.12.02, 06:15 Pole to po angielskiemu nie tylko Polak ale takze i slup. Nie wiedziales ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula To maz (vel. Waldek) taki niekumaty! IP: *.sympatico.ca 05.12.02, 06:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal J! Parszywcze! IP: *.tiaa-cref.org 05.12.02, 16:16 Nie daruje Ci tego! Jak mogles nas tak nikczemnie oszukac! Jak Cie kurwa spotkam to Ci na plecy polze worek cementu sciagne gacie i poszczuje napalonym oslem! Odpowiedz Link Zgłoś
mara-boo Re: Michale 05.12.02, 16:32 a moze tak "stump trained lamb" zamiast tego 'napalonego' osla? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: J! Parszywcze! 05.12.02, 16:33 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Nie daruje Ci tego! Jak mogles nas tak nikczemnie oszukac! Jak Cie kurwa > spotkam to Ci na plecy polze worek cementu sciagne gacie i poszczuje napalonym > oslem! a co? zaczeles juz ogolnoswiatowa akcje protestacyjna przed przedstawicielstwami dyplomatycznymi singapuru? co z koleji przypomina mi o prawdziwej wytrwalosci... odkad jezdze samochodem do pracy, mijam konsulat czy inne przedstawicielstwo do onz...chinskie, dupny budynek, z 25 pieter...zawsze , 24godziny na dobe przed wejsciem sa ludzie z falun gong robiacy swoja gimnastyke. jak protestowac to na powaznie... u nas w kraju tyle zydozercow i amerykanofobow, wydawaloby sie strasznie poswieconych dla sprawy... czemu zaden z nich kurwa mac nie ruszy palcem, i jedyne na co ich stac to copy and paste? Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel jot-23 06.12.02, 03:10 obejzyj "to ja zlodziej" w netflix a zrozumiesz dlaczego. Gwarantuje, ze za ch. nie pojedziesz do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: jot-23 IP: *.dyn.optonline.net 06.12.02, 03:24 jaruzel napisała: > obejzyj "to ja zlodziej" w netflix a zrozumiesz dlaczego. Gwarantuje, ze za ch. > > nie pojedziesz do Polski. ogladalem, nawet byla tu mini-recenzja, przeszla bez echa, PROSZE CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
stary_wiarus Re: jot-23 06.12.02, 03:27 Ja wole Quo Vadis ... fajna laska chociaz tam byla, hehe Odpowiedz Link Zgłoś