mcbeall 30.05.07, 07:28 jaki byście poleciły, bo dla mnie większość wygląda na mało solidne...no i chciałabym się zmieścić w kwocie 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zitke Re: wózek dla lalek 30.05.07, 08:30 www.allegro.pl/item196739785_wozek_spacerowka_baby_born_zapf_creation_nowe.html#photo My jestesmy bardzo zadowoleni. Wozek na tyle solidny ze mala sama sie do niego pakuje i w nim siedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: wózek dla lalek 30.05.07, 14:00 Natalka ma wlasnie ten wozek i jest bardzo solidny, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: wózek dla lalek 30.05.07, 08:32 www.allegro.pl/item198520116_baby_born_wozek_spacerowka_super_jakosc_i_cena.html#photo mala pomylka mamy ten Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Do zitke 30.05.07, 11:41 Mam pytanie o kółka. Nie wyglądają na mocne, czy używacie go na spacerach, czy jeździ po alejkach? Obawiam się, że jak Ania wyprowadzi go na nasze chodniki, to się rozlecą . Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: Do zitke 30.05.07, 21:42 Wychodzimy z wozkiem na dwor , mala prowadzi go z latwoscia. Jak narazie kolka sa cale i nie wyglada na to zeby mialy sie zamiar zepsuc . No i najwazniejsze kolka sa zwrotne , bez problemu pokonuje zakrety. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeall Re: wózek dla lalek 30.05.07, 12:24 właśnie w tym sęk, że tak naprawdę żaden z wózków w cenie, która mnie interesuje, nie wygląda na stabilny...głównie pod względem kółek mogłabym kupić coś droższego gdybym tylko wiedziała, że Olka będzie się nim często bawić...ale znając zapał mojej córki to szybko jej się znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: wózek dla lalek 30.05.07, 13:45 my kupilismy dwa tygodnie temu ten wozek www.allegro.pl/item189951332__nowy_wozek_spacerowka_chou_chou_36_48_cm_zapf.html byl drogi bo kosztowal 150 zl w gencie ale uwazam ze warto wydac wiecej dlatego ze wozkiem dziewczynki sie bawia nawet jako 6-7 latki takze jest to zakup przynajmniej na pare lat i warto zainwestowac w cos solidnego. zastanawialam sie dlugo nad tym wozkiem bo uwazam ze to spora suma jak na zabawke ale obserwacje znajomych dzieci-starszych dziewczynek i rozmowa z ich mamami utwierdzily mnie w przekonaniu ze waro kupic porzadny wozek. Mala w tym wozku siada, jest bardzo porzadny, super wykonany swietnie sie prowadzi nawet po wertepach. Cora pare razy wracala w tym wozku ja ja wiozlam i naparwde bylo ok nawet na ulicy. acha jakis czas temu pozalowalam i kupilam zwykla spacerowke ktora sie prawie od razu rozleciala... Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Re: wózek dla lalek 30.05.07, 16:30 Mnie ten wygląda na dosyć solidny, ma zwrotne kółka, tylko nie widziałam na żywo. www.allegro.pl/item198807127_wozek_2_funkcyjny_z_reg_raczka_i_obr_kolk.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamahuberta Re: wózek dla lalek 31.05.07, 21:27 Witam My właśnie czekamy na taki wózek ze skręcanymi kółkami,w różowym kolorze. Jak dostaniemy to napiszę czy jest fajny i czy warto go kupic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamahuberta Re: wózek dla lalek 01.06.07, 13:11 Witam Iva chciałam Ci napisać ,że wózek dotarł, jest śliczny a Gabrysia zachwycona, idealnie na Dzień Dziecka, jeśli masz zamiar kupić podobny to polecam. Regulowana rączka jest świetna, a Gabi najbardziej podoba sie koszyk , do którego pakuje zabawki i rozkładane do leżenia oparcie wózeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Re: wózek dla lalek 01.06.07, 16:27 Świetnie, to zdecyduję się. Tylko powiedz mi który kolor wybrałaś, czy fajny i ile płaciłaś, ja znalazłam ofertę za 89,00 zł. + przesyłka. Jak masz taniej to podeślij proszę link . Odpowiedz Link Zgłoś
mamahuberta Re: wózek dla lalek 02.06.07, 10:48 Witaj Ja kupowałam u tego sprzedawcy www.allegro.pl/item200536205_sliczny_wozek_spacerowy_super_cena_.html przesyłka kurierska 16zł, mamy kolor różowy w serduszka,b. ładny cukierkowy róż,ale widze, że jest nowy kolor fioletowy w serduszka, chyba też ładny. mam nadzieje, że twoja córa bedzie zadowolona, podobnie jak moja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annairam Re: wózek dla lalek 02.06.07, 19:34 Matylda ma najzwyklejszą parasolkę za 39 zł z marketu. Dostała od dziadków. Bawi sie nią dużo. Co prawda nie wsiada do niego ale nieraz z rozpędem wjeżdżała w ścianę czy szafę. Na dworze też sprawdza się dobrze. Wózek wygląda na nietknięty mimo tych wszystkich atrakcji, gorzej z lalką . Odpowiedz Link Zgłoś