sorriso77 11.06.07, 17:14 bo troche mi sie juz klamotów gromadzi, a nie lubie, nie lubie chomikowac trzymanie dla kogos odpada może ozenię na allegro? jest sens? schodzą takie rzeczy? lepiej kontener PCK? no co z nimi robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_lub_marcin Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 11.06.07, 17:34 My oddajemy wszystko przyjaciolce ktora w sierpniu bedzie miec blizniaki- 2 chlopcow Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 11.06.07, 17:36 A dodam, ze wyrasta w zastraszajacym tempie, niektore rzeczy nie noszone,albo z raz, góra dwa razy zalozone. Teraz juz mamy rozmiar 74. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona zostawiam 11.06.07, 17:36 ja składam bo planuję mieć jeszcze dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: zostawiam 11.06.07, 18:39 ja podobnie-też planuje jeszcze dziecko to zostawiam.Tylko nie wiem jak to wszystko pomieszcze.Narazie upycham do szafy u mojej mamy-Ona ma więcje miejsca od nas. A niektóre ubranka to wyrzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Allegro !!! 11.06.07, 18:44 Ost. zestaw ciuszków po mojej Zosi (rozm.62cm)poszedł za ponad 300zł. Ale nazbierało sie tego 100szt. Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 11.06.07, 19:10 Ja allegro ,a czesc zostawiam dla zony naszego pracownika bo spodziewa sie dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzbar Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 11.06.07, 21:09 Rzeczy po córce oddałam siostrze mojego M bo akurat spodziewała się dziewczynki. Teraz po Bartku, ponieważ nie planuję kolejnego malca, najprawdopodobniej oddam do Domu Małego Dziecka w W-wie. Nie polecam kontenerów PCK. Na moim osiedlu stoją dwa i już kilka razy widziałam jak różni dziwni osobnicy wygrzebują z nich rzeczy a to co im nie pasuje rzucają gdzie popadnie. Niestety nie zdarzyło się jeszcze, żebym była świadkiem opróżniania ich przez PCK. Szkoda ubranek. Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 kontenery PCK 11.06.07, 21:14 To oszustwo! Kiedys tez wrzucalam tam niepotrzebne mi ubrania,ale okazalo sie,ze nie zarzadza tym PCK,tylko jakas prywatna firma,ktora po sprzedazy tych rzeczy oddaje jakis procent na PCK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 11.06.07, 21:27 NA rzaie gromadze w pudelka i do piwnicy))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 11.06.07, 21:51 część zanoszę do przychodni do pielęgniarek środowiskowych, a one już wiedzą co komu się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 tez zostawiam 11.06.07, 21:54 bo nadzieję na następną dzidzię a niektóre oddaję koleżankom co się spodziewają Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 do Sorriso 11.06.07, 23:54 czy Ty przypadkiem nie jestes z Wrocka? tak mi sie cos zdaje, jesli tak to jeszcze jeden pomysl na pozbycie sie ciuchow po maluchu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=62700537 Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 12.06.07, 08:48 Część na allegro, część zostawiam, choć kolejny dzidzius może dopiero za kilka lat, a miejsce to zajmuje. Więc zostawiam sobie tylko te co bardzo lubiłam i były przydatne a reszty się pozbędę. Odpowiedz Link Zgłoś
mag9 Re: co robicie z ciuszkami co młode powyrastało? 15.06.07, 01:18 zostawiam bo chcę mieć jeszcze jedno dziecko a poźniej bede oddawać spodziewającym się dziecka siostrom i znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
kfilka Zostawiam, 15.06.07, 09:12 by dalej szły w obieg. U nas w rodzinie akurat czas pomnażania potomstwa . Sami już dzieci nie planujemy, więc ciuchy tym razem już chyba nas opuszczą na zawsze, no ale czas wszystko pokaże Odpowiedz Link Zgłoś