19.06.07, 09:48
no kochana..
jezeli myslisz,ze lakoniczne stwierdzenie "mieszkam w Tajlandii " wystarczy
to sie grubo, oj grubo mylisz smile)
szybciutko zdradz jakies szczególy, bom strasznie ciekawa..
i mam nadzieje, ze reszta dziweczyn tez tylko one takie niesmiale, zeby
pytac big_grinD

oczywiscie jesli to nie top secret smile
Obserwuj wątek
    • malbab Re: do malbab 19.06.07, 19:33
      nie, to nie top secret smile
      wyjechaliśmy z mężem do Tajlandiiżeby uciec od robienia wspaniałych karier
      zawodowych i zarabiania pieniędzy na nowe samochody
      najpierw mieszkalismy na Koh Samui (tam zaszłam w ciążę) a teraz prowadzimy
      polskie centrum nurkowe na Phuket, wychowujemy Julka i mieszkamy w małym domku z
      ogrodem, wśród palm.
      jest o wiele fajniej niż w Polsce. doniesienia o kolejnych kompromitacjach
      polskiego rządu traktujemy jak kolejny odcinek serialu komediowego.
      przyjeżdża do nas na nurkowania całkiem sporo Polaków, którzy zaopartują nas w
      polskie specjały niedostępne tutaj (np. w kaszankę)
      mamy polski telefon internetowy i stałe łącze, które pozwalają nam być w ciągłym
      kontakcie z rodziną i przyjaciółmi.
      zatem nie czujemy się wyizolowani, nie tęsknimy za Polską a bycie tu ma swoje
      dobre strony, bo jak teściowa zaczyna na gg wypisywać mi dobre rady jak
      pielęgnować wnusia, to zmieniam status na "niedostępny" i sprawa załatwiona, hi hi
      • matylda07 Re: do malbab 20.06.07, 20:09
        aacchh, rozmarzyłam się, ten domek z ogródkiem, palmy...Zawsze podziwiałam
        ludzi, którzy mają odwagę realizować swoje marzenia, niejednokrotnie postawić
        wszystko na jedną kartę, do tego potzreba dużo odwagi. No i teściowa raczej nie
        wpadnie z niezapowiedzianą wizytąwink Pozazdrościć Pozdrawiamy serdeczniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka