montobs 04.07.07, 10:33 Mam prosbe.Poradzcie prosze od czego zaczac rozszerzanie diety dziecka. Synus jest cyckowy, ale niedlugo wracam do pracy i chcialabym zaczac wprowadzac stale pokarmy. Czy podac najpierw soczek, czy starta marchewke, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07 Re: Rozszerzanie diety 04.07.07, 10:44 Mi lekarka proponowała podać na początek sok jabłkowy, starte jabłko, ale córce nie smakowało. Chętnie je marchewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: Rozszerzanie diety 04.07.07, 11:33 ja zaczełam do soczku jabłkowego.Potem lekarka kazała mi zacząć podawać zupki. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: Rozszerzanie diety 04.07.07, 13:20 jak napisałam w innym wątku : mi pediatra zaleciła na początek zupki jarzynowe a po 2 tygodniach dodać indyka lub kurczaka. I do tego cyc Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Rozszerzanie diety 04.07.07, 13:56 Poczytaj sasiedni watek o nowych schematach zywienia. Mnie lek.zaleciła zacząć od marchewki ale Zosie bolal brzych, potem bylo jablko i sok niego a jak najszybciej kazala zaczac podawac zupke jarzynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: Rozszerzanie diety 04.07.07, 15:45 mi lekarka tez kazała zacząć od marchewki i zupy jarzynowej Odpowiedz Link Zgłoś