Dodaj do ulubionych

Do annazmaria, jak zdrówko?

24.07.07, 21:25
Już lepiej? a jak bobas? nie tęskni za cycusiem?
Obserwuj wątek
    • annazmaria dzięki, lepiej:) 24.07.07, 21:53
      przede wszystkim odkąd ustały wymioty lekarz pozwolił odstawić jeden z leków
      który wyklucza karmienie, takze wieczorna kolacja była już 'tradycyjna'.
      Najgorsze to odciąganie laktatorem żeby potem wylać do zlewu... całe szczęści
      że to chwilowa przerwa.
      Teraz tylko walczę z ogólną niemocą - nie mam na nic siły, i w głowie mi się
      kręci. Właśnie siedzę z siostrą w kuchni i pijemy herbatkę - ona dla
      przyjemności, ja w celach 'terapeutycznych'.
      Dzięki za pamieć! Pozdrawiam,
      ania
      • mikasara Re: dzięki, lepiej:) 24.07.07, 22:40
        Aniu, dopiero dzisiaj doczytałam, że się rozchorowałaś. strasznie mi przykro, że
        to Cię spotkało. a co ciekawe to Sara od piątku wieczór też ma to samo. tzn.
        wieczorem i w nocy okropne wymioty, a w niedzielę biegunka. chciałam wczoraj
        dzwonić do Ciebie, że nie jedziemy na wycieczkę, bo Sara jest chora, ale potem
        zapomniałam o planach wycieczkowych.
        dla Twojego brata, jest ciekawa wystawa w MDK w Sopocie - jakaś technika na
        żywo, z eksperymentami.
        wycieczkę odłożyliśmy, gdzieś do czwartku, piątku, jeśli będzie ładna pogoda.
        jeśli chodzi o to mleko do zlewu, to faktycznie to jest straszne, ja się wkurzam
        kiedy Tymek nie zje całej kaszki na dobranoc - na moim - bo np. jest tak
        zmęczony, że chce spać i resztę też muszę wylać smile
        trzymaj się dzielnie, zdrowiej i nabieraj siły na wycieczkę!
        • annazmaria do mikasara 25.07.07, 17:30
          nie wiem czy do jutra dam radę dojść do siebie na tyle, zeby jechać na
          wycieczkę... zresztą obawiam się, że pogoda i tak nam umiarkowanie sprzyja.
          Co do MDKu w Sopocie - przy takiej huśtawce deszcz-wiatr-zimno i znowu... na
          pewno spróbujemy - każda rozrywka pod dachem i w poblizu jest na wagę złotasmile
          Mam nadzieję że Sara wydobrzała już - u mnie też wszystko na najlepszej drodze
          do normalności.
          • mikasara Re: do annazmaria 25.07.07, 20:13
            jak się czujesz? Sara już ok.
            w Sopocie jest jeszcze wystawa armii terakotowej na monciaku w kinie polonia!
            też jest fajna.
            byliśmy w mdku i było super, mimo, że Sara jeszcze dużo z tego nie rozumiała.
            pozdrawiam.
            • annazmaria Re: do mikasara 25.07.07, 22:37
              z każdą godziną coraz lepiej, chociaż za wcześnie pozwoliłam sobie chyba na
              zółty ser i znów mam brzuch jak bania i bolisad
              Oglądałam prognozę na jutro, i wysyłam swoich na Hel tramwajem wodnym - skoro
              ja się nie nadaję jeszcze na długie wycieczki niech chociaż oni korzystają.
              Cieszę się że z Sarą ok, i fajnie że jej sie podobała wystawa. Też spróbujemy,
              podobno jest jeszcze coś w tym stylu tylko sporo większe w Gdyni Redłowie w
              parku nauk-techn. w oklicy zajezdni trolejbusowej (chyba).
              Co do naszej wspólnej wyprawy - jeśli nadal aktualna, proponuję po weekendzie.
              Jak nie - jakoś inaczej się spotkamy.
              Uściski
    • mikasara Re: Do annazmaria, jak zdrówko? 26.07.07, 21:24
      faktycznie w Gdyni słyszałam, że wystawa jest większa, ale tam nie byliśmy.
      pomysł z tramwajem chyba skopiuję, napisz tylko, czy nie było problemów z
      biletami, bo słyszałam, że są. i czy ten tramwaj odpływa z Sopotu, czy z Gdyni?
      co do wycieczki to też przełożyliśmy na przyszły tydzień i czekamy na wieści
      pogodowe.
      Sarze też za wcześnie skończyłam z dietą i znowu musimy do niej wrócić. chyba
      załapałyście tę samą bakterię, czy wirusa.
      trzymajcie się i pozdrawiam.
      • annazmaria :) tramwaj na HEL 27.07.07, 07:47
        • annazmaria Re: :) tramwaj na HEL 27.07.07, 07:54
          za szybko wcisnełam enter

pływa z Sopotu i z Gdyni. Mozna sprawdzic na
          www.trojmiasto.pl/komunikacja/tramwajwodny.phtml - to z Gdańska i Sopotu,
          www.zkmgdynia.pl/index1.php?action=12 - to z Gdyni.
          Niestety, biletów nie można kupowac w przedsprzedaży, a jak byli 50min przed
          odpłynięciem - już ich nie byłosad czyli wniosek - od razu jak tylko otworzą
          kasę biletową. aha, może w Gdyni jest lepiej, tam pływają chyba większe statki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka