marysiowamama 30.07.07, 21:23 Zabijesz mnie, ale ja zapomniałam o Twoim pytaniu odnośnie zdjęć Nadal Cie to interesuje czy doszłaś juz do tego? Odezwij się a obiecuje napisać do Ciebie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota123 MARYSIOWAAAAAAAAAA 31.07.07, 11:23 twój wacik przypomniał mi że i mnie donzab o to samo prosiła!!!! a ja osoba sklerotyczna na śmierć zapomniałam!!! donzab wybacz!!!! Marta a do Ciebie mam prośbę - koleżanka mnie prosiła o taką samą przysługę a ja jakoś weny nie mam żeby siąść i punkt po punkcie jej spisać co i jak może mogłabym prosić o kopię, co??? tak ładnie PROSZEM!!!!!!!! da się załatwić??))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Jasne przekleje z maila. 31.07.07, 13:19 Ale za chwile bo teraz dzieciarnia jeść woła. Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: Dzięki:) 31.07.07, 16:10 No już wystawiłam ,ale po pare sztuk,reszte ciuszków wystawie wtedy w zestawie.Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Ufff,ulzyło mi że sie nie obraziłaś:) 31.07.07, 17:46 Zareklamuj swoje rzeczy na naszym forum (na górze przypięty jest pasek gdzie można linkować - pod warunkiem że to rzeczy dla dzieci) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48205 Powodzenia. Jak bedziesz miała jeszcze jakies pytania to pisz! Odpowiedz Link Zgłoś