ewaula 04.08.07, 21:35 Zbliżają się drugie urodziny naszych maleństw.Co proponujecie dla chłopca ? jakoś nie mam pojęcia.... Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alciafedo Re: 2 latka 04.08.07, 22:35 my chyba lozeczko ale jeszcze nie wiemy podoba nam sie elmo zalatwiamy transport z USA ale moze tez jakies ciuszki i tez wchodzi w gre samochod na baterie jest super zdalnie sterowany rowerek ja to potrzebuje narty i buty narciarskie wiec u cioci danki zamowione ale to ja jak cos wymysle to wiecej napisze pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: 2 latka 04.08.07, 22:35 my chyba lozeczko ale jeszcze nie wiemy podoba nam sie elmo zalatwiamy transport z USA ale moze tez jakies ciuszki i tez wchodzi w gre samochod na baterie jest super zdalnie sterowany rowerek ja to potrzebuje narty i buty narciarskie wiec u cioci danki zamowione ale to ja jak cos wymysle to wiecej napisze pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: 2 latka 05.08.07, 12:36 Poniewaz moja rodzinka pomyslowoscia prezentowa nie grzeszy wiec ubiegajac seriie pytan - a co mamy kupic Ivkowi na urodzini?- juz sprzadzam liste prezento oto ona: - lozeczko( bo z niemowlecego juz wyrasta), - jakas mini wieza z cd- bo od wrzesnia bedzie mial swoj pokoj a do tej pory sluchal swoich przebojow z mojego kompa, -laufrad- pojecia nie mam jak to sie po polsku nazywa- ale chodzi o taki rowerek bez pedalow. tiny.pl/5wwk -wielopoziomowy garaz(uwielbia zabawy samochodzikami, -moze jakas prosta kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś