irima2 08.08.07, 11:09 Zapraszam wszystkich na kawę i pół tortu z okazji PÓŁ ROKU mojego ukochanego synka! Dzisiaj o 10:24 minęło pół roku odkąd pojawił się na tym świecie. Ale ten czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamapoli3 Re: Połowinki!! 08.08.07, 14:55 Wszystkiego najlepszego-my imprezujemy w niedziele tez już szykuje pól torta Odpowiedz Link Zgłoś
katrinew Re: Połowinki!! 08.08.07, 16:11 wszystkiego co najlepsze przede wszystkim zdrówka!!!!!!!!! a kawka i torcik pycha!!!! pozdrawiam mamusia wojtusia(07.02.2007) Odpowiedz Link Zgłoś
oszenk Hi Hi 08.08.07, 21:24 Hi hi, my to powinnyśmy razem wypić ta kawę Jak sie rozwija brat "bliźniak" mojego Małego? I skąd jesteście, może byśmy poznały ze soba naszych małych mężczyzn:p Mój też urodził sie o 10.24 Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: Hi Hi 09.08.07, 11:18 Jesteśmy z Poznania. Czytałam, że Twój to duży mężczyzna już - mój Maksio waży 6.800 więc przy Twoim to kruszyna. No i jeszcze nie siedzi jak Twój. Generalnie Maksiu to straszny leń i ma swoje zdanie. Najchętniej cały dzień spędziłby na bujaniu się w bujaczku. Ewentualnie trochę zabawy na macie, ale tylko na plecach. Umie nawet na tych plecach się przemieszczać, więc nie śpieszno mu do przewracania się na brzuch. Jest bardzo pogodnym dzieckiem, "łatwym" w obsłudze. Rodzina się nie może nadziwić, że jak jest śpiący to odkładam go to łóżeczka albo wózka i nie dość że sam usypia, to jeszcze nie przeszkadzają mu rozmowy, szczekanie psów itd. Swoją drogą skoro nasi synkowie urodzili się o tej samej godzinie, pod tą samą gwiazdą, to ciekawe czy będą mieli podobne charaktery? Odpowiedz Link Zgłoś