matinesti 16.08.07, 01:09 jak czesto je zmieniacie swoim dzieciaczkom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorthea80 Re: NIEKAPEK 16.08.07, 08:03 Oj, bardzo często, bo nie wytrzymują rzucania nimi o ziemię Praktycznie co miesiąc lub 2. Mieliśmy już Chicco (bardzo dobry- najdłużej wytrzymał), ze 3 Canpolu (bardzo kiepskie, ciągle coś odpadało) i teraz testujemy Avent (na razie jest dobrze, ale to dopiero tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: NIEKAPEK 16.08.07, 12:17 Córcia niekapek używa ciagle ten sam Avent, tylko ustniki wymieniamy a pije z niekapka chyab od jakiegos 6-7 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1122 Re: NIEKAPEK 16.08.07, 12:36 Natka od 5 miesiąca pije z niekapka: najpierw był Avent 140ml, potem 260ml a wczoraj zakupiliśmy 3 z kolei kubeczek z Aventu - Magic Sportster czy jakoś tak.. tamtych na zmianę do niedawna jeszcze używaliśmy ale ustniki już są okropne.. pora już je wyrzucić.. ogólnie Avent to dobra firma.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: NIEKAPEK 16.08.07, 20:59 moje bliźniaczki zaczęły pić z niekapków ok. 7 m-ca życia najpierw byl canpol - totalna porażka, wyczaiły jak sie go otwiera w 2 sekundy... i przestał być niekapkiem... ) poźniej zakupiłam avent i ciagle go używamy... nie wymieniałam ich jeszcze, są wytrzymałe, wymieniam tylko ustniki... bardzo dobre rozwiązanie zresztą coraz częściej w domu pijemy ze szklanki czy zwykłych kubków, niekapek tylko na spacer zabieramy Odpowiedz Link Zgłoś
ania175 Re: NIEKAPEK 17.08.07, 16:51 A mi niekapek Aventu kapie i koniec. Wymieniłam ustnik wydawało się, że jest trochę lepiej ale teraz znowu to samo. jauż nie będę chyba kupowała innego, tym bardziej że Nika lubi pić przez słomkę lub ze szklanki. Odpowiedz Link Zgłoś
matinesti Re: NIEKAPEK 18.08.07, 15:22 gosiareczka tylko uwazaj na te szklanki bo moj bratanek jak pił z szklanki to za któryms razem ja ugryzł i skonczyło sie picie ze szklanek. ja własnie zakupi,łam na allegro niekapek z firmy NUBY. jeden z ustnikiem a drugi z słomką. zobaczymy czy zdadza egzamin. do tej pory Mateusz uzywał canpolu, moze nie jest super ale nie jest tez tragiczny. jesli chodzi o Avent to z ich asortymentu to jeste zadowolona tylko z butelek Odpowiedz Link Zgłoś
inia1984 Re: NIEKAPEK 18.08.07, 15:40 my mamy niekapek nuby i jest ok, a ostatnio dokupiłam Aventy magic sportster i jest tez fajny, dosc wytrzymały Odpowiedz Link Zgłoś