cadorna 22.08.07, 23:26 bo ja wysłałam tam zgłoszenie już kilka razy i zostałam zignorowana trochę głupio się czuję.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia66 Re: czy ktoś pisze na forum marcowe dzieciaczki ? 22.08.07, 23:59 To masz sama odpowiedz .Ja czytalam to forum w ciazy . I forum zamknieto , wykluczono osoby niepiszace . Mysle , ze tam jest po prostu pusto. Zostan na niemowlaku, lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
cadorna Re: czy ktoś pisze na forum marcowe dzieciaczki ? 23.08.07, 23:06 dzięki wiesz.. ja chciałam po prostu porównać postępy mojej córci z równeiśnikami.. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: czy ktoś pisze na forum marcowe dzieciaczki ? 24.08.07, 00:07 Załóż swoje forum - otwarte dla wszystkich marcówek i innych, którzy chcieliby podzielić się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Re: czy ktoś pisze na forum marcowe dzieciaczki ? 24.08.07, 20:56 Marzec,ale który rok??? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_corka Tosiu, 25.08.07, 20:05 jak najedziesz myszka na klodke to dowiesz sie ile nas jest Odpowiedz Link Zgłoś
padthai Re: czy ktoś pisze na forum marcowe dzieciaczki ? 24.08.07, 21:50 to pewnie marcowki 2007 bylam tam i juz wiem ze nie warto Nic ciekawego, wiecej mozna sie tutaj dowiedziec, a przekrzykiwanie sie, ktore dziecko wiecej potrafi, jakos mnie nie kreci. Poniewaz mialam przerwe w pisaniu, wywalono mnie - bo przeciez najwazniejsze jest pisanie na forum, dziecko spada na plan dalszy. Reaktywowalam sie, ale nie skozystalam. Nie spodobal mi sie list reaktywacyjny - tego nie wolno, tamtego niewolno, itp. Nie lubie jak mi ktos na wstepie grozi palcem. Z forum wynioslam niemile wrazenie, a list reaktywacyjny otrzyamalam dopiero po kilku mocnych slowach, wczesniej mnie ignorowano. Czy faktycznie chcesz sie tam dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzadiabelek Re: czy ktoś pisze na forum marcowe dzieciaczki ? 25.08.07, 23:12 jest wyraznie napisane z kim mamy ochote pogadac a osoba ktora nie potrafi napisac pare slow o sobie jest niestety dla nas nie dostepna ...a dzieje sie oj dziejeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 cadorna 26.08.07, 05:54 Jest tylko jedno Twoje zgłoszenie z 20.08. Aktualnie "wisi" na forum do akceptacji marcówek. Pozdrawiam Dorota - moderator forum Marzec 2007 Odpowiedz Link Zgłoś