luizka.s 20.10.07, 18:26 - skrzyzowanie ulic Szamarzewskiego i Polnej (obok sklepu z uzywana odzieza ciazowa). Ogromny wybor slicznych ciuszkow w naprawde dobrym stanie, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1706k Re: Fajny komis z ciuszkami dzieciecymi 21.10.07, 22:50 luizka.s. fajnie dzięki za informacje ja lubie sie zaopatrywac w takich miejscach tym bardziej ze dzieci małe nie niszczą i mozna w dobrym stanie dostac super ciuszki . A w ogóle z jakiej ty jestes dzielnicy poznania?pozdrowionka karola Odpowiedz Link Zgłoś
1706k Re: do luizka.s. 22.10.07, 09:39 he he juz wiem przeciez skad jestes bo w temacie "mamuski zyjecie"mi przeciez napisałas ze jestes z Grunwaldu . Znam okolice ul. Grochowskiej bo moi rodzice maja na Grochowskiej drugie mieszkanie i kiedys tam sobie mieszkałam,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
franelka Re: Fajny komis z ciuszkami dzieciecymi 22.10.07, 22:07 fajna informacja - tylko czy wejdę tam z wózkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Re: Fajny komis z ciuszkami dzieciecymi 29.10.07, 17:47 Hej! Jedyny mankament sklepu to wlasnie to , ze wchodzi sie do niego po schodach w dol i jest wasko, ale sprzedaje tam mila starsza Pani, dla ktorej wozek i pomoc w jego wniesieniu nie stanowia zadnego problemu! Kacperek 15.06.2003 mój suwaczek Majka 19.08.2007 mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś