niebieskaewka 10.11.07, 10:28 ma ktoras z was wozeczek firmy baby dreams? Jesli tak, prosze podzielcie sie wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota123 ja mam model TRAVEL 10.11.07, 11:50 www.allegro.pl/item264165700_spacerowka_baby_dreams_travel_superoferta_.html ten zielony jak dla mnie rewelacja, jezdzimy juz ponad 2 mies i nie mam sie do czego przyczepic w komplecie folia p/deszczowa i ochraniacz zimowy na nogi a i cena przystepna jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka do dakota123 10.11.07, 16:35 dzieki za info.Napisz jeszcze dlaczego wybralas akurat ten model? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 wahalam sie miedzy adventure a travel 10.11.07, 23:49 sa bardzo podobne, roznia sie kilkoma malymi szczegolami nie ukrywam ze cena tez byla kuszaca a Ty jaki model chcesz kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka z uwagi na cene myslalam o mini albo travel 11.11.07, 12:13 ale mini to chyba na starsze dziecko. Poki co my jezdzimy w dwufunkcyjnym,ale wciaz w opcji gondola, tak wiec za spacerowka dopiero sie rozgladam. Nie ukrywam,ze travel jest fajowy i cenowo i z wygladu Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 a chicco ktoś ma? 11.11.07, 13:29 mnie sie bardzo taki wózek spodobał www.allegro.pl/item263169426_chicco_enjoy_3_kolory_gwar_24m_super_cena_.html teraz mamy wielofunkcyjny, ale ma parę wad i chiałabym zmienic na spcerówkę Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka bardzo ladny ten chicco 11.11.07, 13:45 cena niestety jak dla mnie za wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: bardzo ladny ten chicco 11.11.07, 14:09 zgadza się nie jest tani ale my poprzedni wózek wielofunkcyjny kupiliśmy okazyjnie od kogoś jako uzywany i niestety tu się odpruło tam urwało a reklamowac nie da rady teraz więc postanowiłam, że kupie nowy i w razie czego nie będę miała takich problemów jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
an555 Re:my mamy ten 11.11.07, 19:08 jezdzimy nim od lata i jest ok, cena przystepna , ciekawe jak bedzie sie sprawdzac w zimie? ( Nasz pomaranczowy) Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Ja mam chicco enjoy 12.11.07, 11:50 Zastanawiałam się nad nim, Maclarenem techno i Peg Perego Pliko. W sklepie Pani mi z tych 3 doradziła właśnie ten, ale że praktycznie to się nie różnią. A chicco wychodził najtaniej. Jestem zadowolona. Jest lekki, zwrotny, łatwo się prowadzi. Kiepską ma torbę na zakupy - trudny dostęp i w sumie mało się mieści. Średnio podoba mi się też osłonka na nóżki, ale to dlatego że jest na razie trochę za duża. Rewelacyjną ma budkę, wszystkie mamy mi jej zazdroszczą - można ją pochylić maksymalnie do przodu i zakryć dziecko tak, że słońce nie świeci, albo wiatr nie zacina. Jest też spory, bo znajoma kupiła taką spacerówkę, że córka jak skończyła 1,5 roku to już się nie mieściła. A nasz wózek spokojnie starczy do końca. Jakbym miała jeszcze raz wybierać to znowu bym go kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
panda78 Re: wahalam sie miedzy adventure a travel 12.11.07, 11:07 a czy mogłabyś w przybliżeniu podać jakie są wymiary tego wózka po złożeniu? Też zastanawiam się nad kupnem tego modelu Odpowiedz Link Zgłoś