ewcia120 18.02.08, 22:22 Witam jacy sa wasi synowie Bartusie,mój syn ma skończone 6 mies, i jest juz strasznym łobuziakiem,jest bardzo zywiołowy,radosny i przekochany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik_piotrusia Re: Bartosz-jacy są 20.02.08, 21:42 mój Bartek za niecały miesiąc skończy rok i.... jt bardzo żywiołowy, nieznośny, potrafi pokazać złość,ale przy tym bardzo słodziusi ale podobno wszystkie Bartki takie są))) więc powodzenia!!! No i zapomniałam dodać, że to małe łakomczuszki)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna8416 Re: Bartosz-jacy są 22.02.08, 13:23 Mój Bartosz ma 18 m-cy również jest żywiołowy, a nawet pomocny kiedy np.ścieram kurze on łapie za jakąś ściereczke i wyciera razem ze mną. Lub gdy słyszy o odkurzaniu zaraz biegnie do szafki łapie za rurke i odkurzapoza tym jak np pije i wyleje mu sie chocby kropelka to biegnie po ściereczke i ściera ale jak to wtydy śmiesznie wygląda)tylko jak sie złości to jest troche nie do wytrzymania ale szybko mu ta złość mija na szczęście. Aa i dodam że łakomczuszkiem nie jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
werona.2 Re: Bartosz-jacy są 03.03.08, 16:05 Mój Bartosz ma 6 miesięcy i jest kochanym i baedzo grzeczny . Ma emocje jak każdy i wogóle jest bardzo ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: Bartosz-jacy są 05.03.08, 13:45 moj Bartosz ma skonczone 16msc i jest strasznym lobuzem,ale i potrafi okazac milosc, jest strasznie zajmujacy,nie potrafi sie zabawic sam no gdy ja musze cos zrobic, poza tym ma swoj charakterek Odpowiedz Link Zgłoś
mamabartoszka14mies Re: Bartosz-jacy są 07.03.08, 13:35 Jak bym czytała o moim Batroszku Mój jest równiez bardzo zywiolowy, nie potrafi sie sam bawic, do wszystkiego potzrbuje towarzystwa. Lubi być w centrum zainteresowania. No i też "pomaga" mi w sprzątaniu. Gdy ścieram kurze to też ma swoją ścierkę ale nie daje sie oszukiwac i jemu też musze psiknąc prontem żeby ścierał! No i odkurzenie też lubi! A ostatnio jak sie złości to strasznie krzyczy! Chyba jednak imiona maja jakies znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Bartosz-jacy są 14.03.08, 12:01 Opanowany, czarujący,chłonny wiedzy - typ intelektualisty Uwielbia National geografic i Discovery. Posiada ogromną bibliotekę o dinozaurach. Interesuje się przyrodą, samochodami, grami komputerowymi. Potrafi sie zając sobą ale uwielbia tez gry zespołowe. Był już dwa razy sam na obozie. Jest moim idolem pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zenalka Re: Bartosz-jacy są 18.03.08, 15:29 Oj to przeciwieństwo mojego urwisa! Ruchliwy, nie potrafi bawić się sam, do wszystkiego potrzebuje towarzystwa, aprobaty. Jest wszędobylski energiczny, krzykliwy i niezwykle ciekawy świata... ma dopiero 15 miesiecy ale charakterek nisamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna1980 Re: Bartosz-jacy są 24.03.08, 10:08 moj Bartosz ktory za dwa tygodnie skonczy pierwszy rok zycia jest strasznym urwisem i ma bardzo duzo energii. Powoli stawia pierwsze kroki, duzo sie smieje i lubi zrzucac zabawki z fotelika do karmienia ) ma apetyt i bardzo lubi danonki Odpowiedz Link Zgłoś
zimka_s Re: Bartosz-jacy są 18.03.09, 12:39 Wygląda na to, że póki co mój Bartosz jest najmłodszy. W niedzielę skończył 5 miesięcy. Gaduła z niego i jest bardzo pogodny, ciągle się śmieje, a jak płacze, to krótko i łatwo go pocieszyć. Lubi jak mu śpiewam i czytam, śmieje się wtedy jeszcze bardziej. Lubi jak go podnoszę do góry. Jest energiczny i cwany. Ostatnio świadomie bądź nie nogami przełączał sobie karuzelę )) Odpowiedz Link Zgłoś
lusi08 Re: Bartosz-jacy są 23.03.09, 22:12 A mój Bartuś jutro kończ 4 miesiące. Jest słodziutkim ślicznym chłopczykiem. Dużo się smieje lubi jak się z nim bawię śpiewam i tańczę z nim. Ale charakterek już też swój pokazuje jak mu się coś nie podoba to głośno krzyczy albo robi taką słodką podkówkę. Jest najsłodszym chłopczykiem na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
malina-pl Re: Bartosz-jacy są 22.04.09, 13:49 Mój Bartuś ma 1,5 roku,jest bardzo spokojny, dużo śpi, dużo je, sam się bawi. Może dlatego, że jego starszy brat Filip to diabeł wcielony. Odpowiedz Link Zgłoś