czarna_kota 03.03.08, 18:29 Witajcie! Chyba moge sie przylaczyc... u mnie 9tc. ale jestem w UK wiec dzidzie zobacze dopiero za kilka tygodni termin mniej wiecej na 6.10. pozdrawiam wszystkie serdecznie i wszystkiego dobrego zycze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_kota Re: witam:) 03.03.08, 18:39 Witaj Vivi buziaczki no teraz to my odwiedzamy te same miejsca) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopeja28 Re: witam:) 03.03.08, 18:38 witam kotka! jaki masz sympatyczny termin- w moje urodziny Sama równiez jestem w UK, termin mam na 13, ale kto wie, moze zrobie sobie prezent urodzinowy???Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: witam:) 03.03.08, 18:43 *kasjopeja, milo poznac kogos urodzonego tego dnia Moj Maz ma urodziny kilka dni wczesniej wiec moze uda mi sie trafic w jakas fajna date. Moja corcia urodzila sie w Mikolaja Powiedz, nie jestes troche przestraszona tutejszym podejsciem do ciazy i opieka?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopeja28 Re: witam:) 03.03.08, 19:27 Hej, juz na jakims topiku poisałam co o tym mysle. Przerazona byłam, ale w tej chwili juz nie jestem.Nie ja pierwsza i nie ostatnia będę tu rodzic, a opieka nie jest tak tragiczna jakby sie wydawac mogło.Bedzie dobrze, niemartw się!!!!Jestem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
80misia Re: witam:) 03.03.08, 19:28 Witaj, witaj!! Niech nasze grono się powiększa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: witam:) 03.03.08, 19:58 Cieszę się że przybywa październikowych mam!!!!!!!!!!! Witam i gratuluje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś