07.03.08, 17:59
a co z hormonami?teraz jest burza.... a jak juz w pierwszym ci
powiedzial ,ze mozna?
Obserwuj wątek
    • e_rubi Re: do e_rubi 07.03.08, 18:14
      wlasnie dlatego czekalam do pierwszej @ i normalnego cyklu. ja juz nie pamietam dokladnie, co on mowil...tamte dni, pamietam troche jak przez mgle. ciagle plakalam. wiem na pewno, ze na kolejnym usg - robilam jeszcze jedno po ustaniu krwawienia - powiedzial, ze obraz z usg wyglada jak po normalnej miesiaczce, dlatego nie trzeba dlugo czekac, wydaje mi sie, ze powiedzial, ze najlepiej odczekac do miesiaczki i w pierwszym normalnym cyklu juz moglam sie starac. mowil mi, ze pierwsza @ po poronieniu moze sie troche opoznic wlasnie przez to, ze hormony wariuja, ale u mnie tak sie nie stalo. i wlasnie w tym pierwszym normalnym cyklu po pierwszej miesiaczce mialam brac luteine od 15 dnia. w kazdym razie ja tak zrobilam.

Mika, teraz najwazniejsze to odpoczac, poukladac sobie wszystko. Znajdz dobrego lekarza, z ktorym podzielisz sie watpliwosciami i ktory zadecyduje co robic w Twoim przypadku. u Ciebie chyba bylo troszke inaczej - pisalas cos o stymulacji jajnikow, prawda?
      • mika0078 Re: do e_rubi 07.03.08, 18:41
        tak bralam clo...ale dwa cykle przed zajciem w ciaze...tak zrobie
        badania i zobaczymy z szybko zaszlas?
        • e_rubi Re: do e_rubi 08.03.08, 10:38
          poronilam pod koniec pazdziernika, zaszlam w ciaze w styczniu.
          • mika0078 Re: do e_rubi 08.03.08, 13:50
            Dziekuje Ci mam nadzieje ,ze mi sie uda ale najpierw po@ robie
            wszystkie badania , moj maz powiedzial ze od tej pory bedzie chodzil
            ze mna na wszystkie badania i na nkazda wizyte u ginekologa....moze
            zalapiemy sie na stczniowki 2009...Baedzo bym chciala...
            Buziaki dla Ciebie i FASOLKI
            • e_rubi Powodzenia! 08.03.08, 16:56
              trzymam mocno kciuki, zeby Ci sie udalo.
              dobrze, ze masz wsparcie w mezu, razem na pewno przez to przebrniecie i dacie rade smile
              • mika0078 Re: Powodzenia! 08.03.08, 17:20
                dziekuje Kochana ide do dr. RUSZKOWSKIEGO tu jest forum o lekarzach
                polecanych i o nim najwiecej same pozytywnae opinie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka