karolka1112-0 12.03.08, 23:49 Witam Was Mamuśki...kogo poleciłybyście mi z Dąbrowy gór.na lekarza prowadzącego??dodam ,że NIE chcę rodzic w Dąbrowie..WIĘC możecie zareklamować lekazy z inych miast<Będzin,Sosnowiec>dziękuję za odp . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evaeller Re: Dąbrowa Górnicza 13.03.08, 09:18 Hej Jestem z Sosnowca, chodzę do dr Dariusza Dudkiewicza. Wydaje mi sie bardzo w porządku, wprawdzie jestem u niego dwa razy w miesiącu, ale dba o moją ciążę od początku, dmucha na zimne, można by rzec. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: Dąbrowa Górnicza 13.03.08, 16:35 Karolka, dlaczego nie chcesz rodzić w Dąbrowie??? Rodziłam tam 1,5 roku temu pierwsze dziecko (cc) i jestem bardzo zadowolona! A w Sosnowcu to już w ogóle nie ma w czym wybierać, szpitale fatalne. Ja mogłabym Ci polecić, ale ordynatora właśnie szpitala na Mydlicach. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1112-0 Re: Dąbrowa Górnicza 14.03.08, 09:56 rodziałam syna w Dg.bardzo ciężki poród,potem powrót z źle wyczyszczoną macicą..zostało łożysko.ledwo z tego wyszłam ,nic sie nie goiło..a dodatkoro ropiało i strasznie bolało.nie jestem zadowolona z DG.po czyszczeniu syn trafił na pediatrię..i wygrał walkę..ale to co przeszłam ..to nawet w odwiedziny nie chodzę na mydlice( Odpowiedz Link Zgłoś
frodolong Re: Dąbrowa Górnicza 14.03.08, 09:59 dziewczyny ja tez Sosnowiczanka )) ale z pochodzenia że tak powiem (choć pracuje cały czas w Sosnowcu) ale mieszkam w Chorzowie i lekarza mam w Bytomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: Dąbrowa Górnicza 14.03.08, 12:05 w takim razie współczuję przeżyć... Tak to jest, że nawet w dobrym szpitalu (bo jednak za taki uważam ten na Mydlicach) trafiają się takie sytuacje. Myślę, że jak wszędzie i każde położnictwo ma na koncie przypadki jak Twoje. Najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze. Niestety, w takim razie nie mogę pomóc. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
asica79 Re: Dąbrowa Górnicza 17.03.08, 00:47 Witam.Jestem lipcówką 2008z Dąbrowy G.Moja ciąże prowadzi dr Chrobak,chodzę do niego prywatnie.Przyjmuje w gabinecie obok dawnego kina Ars.Jesteśmy z niego zadowoleni,na wizyty zawsze wchodzi tatus dzidziusia i ucina gadu z doktorkiem.Doradza nam poród w Rudzie Slaskiej i tam ma nas kierowac.Dodam,że to moja 3 ciąża i jest zagrożona a doktorek dba jak trzeba by było ok.Pozdrawiam i zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
suri-muri Re: Dąbrowa Górnicza 24.03.08, 11:07 witam, ja już dwie ciąże chodzę do dr Arkadiusza Jastrzębskiego w Będzinie. Przyjmuje prywatnie w kamienicy koło biedronki w centrum. Pracuje w szpitalu w Tychach. Jest bardzo dokładny, po wizycie od niego kobieta wychodzi jak po seansie u psychologa, spokojna o swoje maleństwo i dokładnie poinformowana. Na każdej wizycie usg, może zawsze wejść partner. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1112-0 Re: Dąbrowa Górnicza 29.03.08, 18:00 suri-muri napisała: > witam, ja już dwie ciąże chodzę do dr Arkadiusza Jastrzębskiego w > Będzinie. Przyjmuje prywatnie w kamienicy koło biedronki w centrum. > Pracuje w szpitalu w Tychach. Jest bardzo dokładny, po wizycie od > niego kobieta wychodzi jak po seansie u psychologa, spokojna o swoje > maleństwo i dokładnie poinformowana. Na każdej wizycie usg, może > zawsze wejść partner. Polecam CZY MOŻESZ MI POWIEDZIEĆ ILE KOSZTUJE WIZYTA U TEGO PANA DOKTORA??I Odpowiedz Link Zgłoś
magda_1974_1 Re: Dąbrowa Górnicza 24.03.08, 12:24 Jestem z Rudy Śl. i wiem,że wiele kobiet z innych miast przyjeżdża do nas rodzić ,a nawet na patologię ciąży bo uważają że to dobry szpital.Ja nie mam porównania bo tylko w tym szpitalu byłam!Ale cieszę się że ma taką dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś