a2jan 20.05.08, 08:31 dziewczyny jakie prezenty kupujecie swoim dzieciom na dzien dziecka? bo ja nie mam zupelnie pomyslu co kupic mojemu starszemu synkowi...moze mnie zainspirujecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninjo Re: dzien dziecka 20.05.08, 12:36 kupilam malej duzo klockow Duplo, uzywanych na Allegro a od babci dostanie hulajnoge jak kupowalismy jej rower, to przyuwazyla hulajnoge i nie chciala sie z nia rozstac, calkiem niezle jej szlo taka na trzech kolkach, dla maluchow Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: dzien dziecka 24.05.08, 22:20 ja kupiłam dziś piłę na baterie, z kaskiem i rękawicami ochronnymi Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: dzien dziecka 24.05.08, 22:23 www.allegro.pl/item366893885_pila_lancuchowa_bosch_dla_malego_drwala_.html u mnie jeszcze jest żółty kask i rękawice fajna Odpowiedz Link Zgłoś
maretina zagadki smoka obiboka 27.05.08, 22:37 moje dziecko nie bawi sie samochodami, zestawy narzedzi mamy juz podwojne, ciastoliny po pachy, ksiazeczki dostaje ze dwa razy w miesiacu. sadze, ze zagadki mu sie spodobaja. do tego cos slodkiego i zabawa w malpim gaju. Odpowiedz Link Zgłoś