aniaresz 26.05.08, 10:46 Dzisiaj kochane nasze święto!!!!!!! Większość z was już jest mamusiami ale ja też czuję się mamusią mając bobaski w brzuszku i chyba pojadę sobie kupić prezencik! hihihi. Jakie są wasze odczucia w ten miły dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiaszwed Re: Dzień matki!!!!!!!! 26.05.08, 10:55 Tak kochana, mam synka 2,5 latka i przd momentem doprowadził mnie do łez. Oglądał telewizje i była migawka o dniu mamy. I mój brzdac zrywa sie z fotela, biegnie do mnie, chwyta mnie za noge i mówi:"Kocham moja mamusie" po czy znika dalej ogladać. Ale mnie chwycił za serce , az łezka spłynęła po policzku. Pierwszy raz, sam od siebie, ni z podpowiedzia taty! To są niezapomniane chwile w naszym zyciu!Wszystkiego Najlepszego dla przyszłych mam- choc w sumie to juz obecnych- w końcu maluszki mamy w brzuszku! Juz niedługo wasze szkraby przybiegna wyznać Wam miłość Goraco wam tego zycze kochane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka1970 Re: Dzień matki!!!!!!!! 26.05.08, 10:57 Właśnie mało kto pamięta, że matką stajemy się od poczęcia naszych maleństw, więc masz kochana rację Tak więc dziękuję i ...dołączam się do życzeń: wszystkiego najlepszego ode mnie dla Was mamusie Odpowiedz Link Zgłoś