mm79 02.07.08, 23:04 Dziewczyn mam pytanie...czy któraś z Was była na Usg u doktora Osóbka-Morawski (mokotów)...jakie wrażenia...ile kosztuje ta przyjemność itp. wszelkie informacje będą cenne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatusia Re: Do Warszawianek! 03.07.08, 12:56 Hej mm79. nie byłam nigdy u tego doktora. natomiast jeśli chcesz żeby Ci kogoś polecić to zdecydowanie polecam klinikę BabkaMedica. tak generalnie wszyscy tam są ok. ja chodzę do Pani dr Pieles, której jestem fanką!!!! na moje panikarskie podejście do ciąży ona jest jak balsam pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mm79 Re: Do Warszawianek! 03.07.08, 16:08 Ja dostałam skierowanie do tego lekarza...i chciałam się dowiedzieć co to za specjalista...czy ktoś miał z nim do czynienia...musi wykonać usg, od którego dużo zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
marbra301 Re: Do Warszawianek! 03.07.08, 16:32 Wejdź na forum Szpitale i wpisz w wyszukiwarkę nazwisko lekarza jest tam troche wątków na jego temat ) Odpowiedz Link Zgłoś
mm79 Re: Do Warszawianek! 03.07.08, 16:38 Dziękuję za podpowiedz...wcześniej szukałam na innych forach i mało było Odpowiedz Link Zgłoś
yoasia01 Re: Do Warszawianek! 04.07.08, 09:55 Ja byłam u tego lekarza w pierwszej ciąży. Wszystko dokladnie opowiadał i ogólnie ok. W 2005 roku to był koszt 170 zl z nagraniem na płytę. Moja koleżanka też u niego była na połówkowym i wykrył jej wtedy wade układu moczowego /budowa nerek i pęcherza/ Wszystko się potwierdzilo w kolejnych badaniach i mała miała zabieg dwa dni po urodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Moja przyjaciolka prowadzi ciaze u tego lekarza 05.07.08, 15:53 Tez ma termin na pazdziernik, ale ona nie pisze na forum. Bardzo sobie chwali tego specjaliste, podobno jest naprawde dobry. Ciagle chce mnie na niego namowic Odpowiedz Link Zgłoś
mm79 Re: Moja przyjaciolka prowadzi ciaze u tego lekar 05.07.08, 18:27 Dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś