minka2403 19.12.08, 12:59 Chciałabym kupić tablice biala (moze byc dwustronna-rowniez do kredy), ale tradycyjnie nie wiem, jaką. Możecie polecić jakas firme? (ewentualne linki bardzo mile widziane) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia1231 Re: Czy Wasze dzieci mają tablice? 19.12.08, 15:47 My kupilismy nasza w Lidlu - z jednej strony biala a z drugiej czarna. Ale to bylo juz dawno temu i pewnie ich nie ma. Natomiast prawie identyczne widzilam w Ikei, przypuszczam ze nawet lepszej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: Czy Wasze dzieci mają tablice? 19.12.08, 16:02 my mamy cos takiego,tylko bardziej kolorowe.Z tylu jest do rysowania flamastrami i na magnes. U nas stoi w ogrodzie(za duzo rupieci www.elc.co.uk/toy/art-centre-blue/ Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: Czy Wasze dzieci mają tablice? 19.12.08, 18:31 My narazie tylko znikopis mamyNarazie takiej z mazakami i kreda nie daje bo napewno wszystko dookoła też byłoby pomalowane Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: Czy Wasze dzieci mają tablice? 19.12.08, 18:36 jeszcze nie mamy, ale wiem że będzie pod choinką. Dwustronna (do kresy i pisaków), firmy niestety nie znam. Ostatnio odkryłam, ze za tablicę służy Jagódce ściana! Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Czy Wasze dzieci mają tablice? 20.12.08, 12:53 Dzieki Jestescie jak zwykle niezawodne. U nas sciana nie sluzy na szczescie (jeszcze? za tablice, za to mam w kuchni tablice magnetyczna, ktora sluzy mi za podreczny notatnik, no i spedzamy przy niej sporo czasu z malym na rekach, bo on tam przyczepia magnesy, cos maluje i nam kaze rysowac. Troche nam ciezko tak go trzymac i niewygodnie, stad pomysl o zakupie jego osobistej, prywatnej tablicy) Odpowiedz Link Zgłoś