ziena77 14.01.09, 13:54 Chcialabym kupic Blance lalke, ktora placze i smieje sie oraz mowi: mama, tata. Czy mozecie mi cos polecic? Nie chcialabym wydac za duzo pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s Re: lala dla dziewczynki 14.01.09, 18:06 baby born "agatka", najtańsze nie są, ale polecam dobrej jakości przynajmniej. Ja swojej Basi kupiłam od mikołaja, na razie się z nią oswaja, w tym samym czasie moja siostra kupiła swojej córce taką lale za 30-40 pln na allegro, po m-cu lala nie ma nogi, i nie da się jej już zamocować. więc zastanów się czy nie lepiej kupić z kimś zrzutkowa lepszą lalę. Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: lala dla dziewczynki 16.01.09, 15:41 moja córcia ma zwykła taką tańszą - i si enie popsuła i ma tez baby borna- lubi wszystkie swoje lalki (ma ich łącznie kilka) od tych najdrozszych po zwykłe szmacianki Odpowiedz Link Zgłoś
natemi Re: lala dla dziewczynki 16.01.09, 23:46 Ja lubię lalki kupować, ale moja mała bawi się nimi jakieś pół godziny po otrzymaniu i to by było na tyle. No nie ma ich tak wiele, ale zdecydowanie woli klocki, nieśmiertelną kolejkę, ciastolinę, rysowanie. To jej się nie nudzi. W wózku dla lalek wozi z upodobaniem jakieś zwierzaczki, cokolwiek, lalka rzadko przyciąga jej uwagę. Chyba nie na temat trochę piszę ... Odpowiedz Link Zgłoś