agaa_80 16.03.09, 09:06 To mój drugi okres po porodzie pierwszy na początku lutego, na drugi czekałam aż do wczoraj, czy u Was tez tak nieregularnie? dodam,że karmie piersią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madonna.bilety Re: nieregularny okres 16.03.09, 14:22 ja pierwszy mialam 9.01 drugi w lutym (niezapisalam sobie) a teraz czekam i czekam.... i nic... mam nadzieje ze drugiego dzidzia w drodze nie bedzie bo chyba oszaleje Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_s Re: nieregularny okres 16.03.09, 17:30 ja pierwsza @ miałam 30 stycznia, i od tamtej pory nic Odpowiedz Link Zgłoś
elfnet Re: nieregularny okres 16.03.09, 17:40 normalne ze okres nie jest regularny. jeszcze sporo musi wrocic do normy po ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-1983 Re: nieregularny okres 16.03.09, 21:45 Ja miałam dwa razy w styczniu i raz w lutym, powinien już być a tu cisza.. dziś nawet test robiłam dla spokoju tak negatywny więc czekam... Po pierwszym dziecku też miałam nieregularne więc to chyba norma. Odpowiedz Link Zgłoś
bukmacherka34 Re: nieregularny okres 16.03.09, 18:14 też karmię i mam jakieś plamienie od dwóch dni,ale to też może być po tabletkach antykoncepcyjnych,tak więc nie wiem,ale pamiętam po pierwszym dziecku tez było nie reguralnie chyba do pół roku! Odpowiedz Link Zgłoś
kozak79 Re: nieregularny okres 18.03.09, 10:51 a ja jeszcze od urodzenia małego brzdąca nie miałam okresu... ale to chyba też norma... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_iwan Re: nieregularny okres 19.03.09, 12:25 ja też jeszcze nie miałam, ale ostatnio brzuch mnie często pobolewa, więc czekam może nadchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: nieregularny okres 25.03.09, 22:53 ja tez nie mam po pierwszej ciąży dostałam po 5 miesiącach więc jeśli będzie tak samo no to jakos niedługo byc powinien Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.7 Re: nieregularny okres 30.03.09, 21:56 ja tez nadal nie mam a maly ma juz prawie 6 miesiecy. karmie piersia wiec mam nadzieje ze brak okresu to norma... Odpowiedz Link Zgłoś