anik801 02.06.10, 22:40 Co sadzicie o tej ofercie?Czy polecacie chusty o splocie żakardowym? A co z drugą,która jest gratis-która najlepsza? www.allegro.pl/item1064271388_chusta_nati_ocean_druga_chusta_gratis.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnen Re: Proszę o radę 02.06.10, 23:39 Akurat żakardy Nati są dość fajne. Ta oferta jest w ogóle świetna bo oprócz żakardu dostajesz skośnokrzyżową - bawełna ekologiczna albo splot diamentowy (taka w zasadzie odmiana skośnokrzyżowego) to chusty idealne więc ja bym zdobiła tak: wzięłabym jakąś jasną z bawełny ekologicznej albo z diamentów (i jedne i drugie są jeszcze o tyle fajne że są cienkie) żeby mieć na "teraz" i na lato. Żakard zostawiłabym sobie na później tj. jak już będziesz pewna wiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
1980cynamonek Re: Proszę o radę 03.06.10, 00:20 kupowałam z tej oferty i wybrałam jako dodatkową elastyczną, gdyż potrzebowałam chusty, którą zamotam raz i będę mogła wkładać i wyjmować dziecko i ta wydała mi się dla moich potrzeb najwłaściwsza. Mały ważył wtedy 7 kg. Super się sprawdziły obie. Żakardowa super była zimą, świetnie nosi i fajny z niej hamak robiłam małemu w łóżeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: Proszę o radę 03.06.10, 13:52 ja bym brala te zkaardy nati podobno sa niezle choc sama nie mialam nigdy chetnie bym sprowbowala jako druga wybralabym diament. to moja ulubiona ze wszystkich chust - mieciutka, cieniutka i niezle nosi ale nie wiem czy wypada mi az tak dalece radzic bo przeciez to kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
laurah Re: Proszę o radę 03.06.10, 21:05 Oferta jest kusząca. Nie mam nawet zastrzeżeń do tej gratisowej. Na pewno się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 którą jako gratis? 04.06.10, 09:01 Jestem zdecydowana na zakup.Tylko nie wiem,którą wziąć jako gratis- ekologiczną czy tą o splocie diamentowym? Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: którą jako gratis? 04.06.10, 09:44 jak dla mnie diament na lato jest idealna nosic bede w niej drugie lato zostawiam sobie jeszcze dla dziecia brzusznego tak bardzo ja kocham podobno kolor turkusowy wpada bardziej w zielen niz ludzie oczekuja ze zdjecia. mi to akurat by nie przeskzadzalo bo od niebieskiego zielen wole zdecydowanie ale moze to byc istotne - wiec pisze ja mam bez i polecam ten kolor ale niz kazdy lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama