roo-da 30.06.10, 13:39 Juz za dwa dni wybieramy sie w pierwsza podroz Liv do PL. Zastanawiam sie co jej przygotowac do jedzenia. Czy bedzie chciala jesc siedzac w foteliku samochodowym? Macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morepig Re: BLW w podroży 30.06.10, 15:57 jezeli je w domu to czemu ma nie jesc w foteliku... ale pamietaj ze tam sie pollezy wiec w sumie nei powinna. ja biore to co mozna zjesc na zimno- warzywa, owoce, makaron, kasza... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: BLW w podroży 30.06.10, 17:17 no jak w foteliku podczas postoju to nie widze problemu podac tego co zwykle gorzej jak ma nie byc podczas postoju bo nasze maluchy chyba za malo swiadome –i u mnie jest absolutny zakaz podawania jedzenia czy picia podczas jazdy (doszlo do tego ze nikt siedzacy na tylnym siedzeniu nie moze jesc bo franko robi awanture ze tez chce hm… tyle ze pisze nasze tzn moje i rownolatki – czyli tak miedzy 1- a 12 mcy co wcale nie znaczy ze ty tez takiego masz malucha Odpowiedz Link Zgłoś